Την τηλεοπτική του επιστροφή στον ΣΚΑΪ ετοιμάζει ο Μάρκος Σεφερλής, παρά τις φήμες που τον ήθελαν στις αρχές της σεζόν να κάνει δική του εκπομπή στον ΑΝΤ1.
Ο κωμικός ηθοποιός και παραγωγός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία σέλφι μαζί με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον οποίο συνεργάζεται ο ΣΚΑΪ.
Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε και επισήμως την τηλεοπτική επιστροφή του μέσα από το κανάλι του Φαλήρου.
Μάλιστα, σχολίασε και την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η νέα του κινηματογραφική ταινία με τίτλο «ΧΑΛΒΑΗ 5-0», που έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες την περασμένη Πέμπτη.
«Και μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας ‘ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0’ με ρεκόρ εισιτηρίων το τετραήμερο (85.000) έρχεται και η εκπομπή στον ΣΚΑΪ», έγραψε και σχολίασε καυστικά:
«Έτσι για να κλείνουμε κάποια στόματα».
Δείτε την ανάρτηση:
https://www.instagram.com/p/B8GfWJmlKIW/
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Lidl Ελλάς επαναλειτουργεί το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημά της στη Χερσόνησο Κρήτης
- Κικίλιας: Δημοπρατείται το έργο 2,5 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του λιμένα Τήνου
- Ευρώπη Holdings: Η Intracom διέθεσε στην KNL INVESTMENT το σύνολο των δικαιωμάτων προτίμησης στην ΑΜΚ
- Παπαστεργίου: Ο προσωπικός αριθμός ήταν η ανάγκη να συνενώσουμε τα 4 διαφορετικά μητρώα του ελληνικού Δημοσίου
