• Media

    Μαρία Μπεκατώρου για Your Face Sounds Familiar: «Το πάρτι συνεχίζεται»

    • Νίκη Καξερή

    Οι κριτές και οι συμμετέχοντες του Your Face Sounds Familiar στη Συνέντευξη Τύπου λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα στον ΑΝΤ1


    Σε έναν κατάμεστο από δημοσιογράφους χώρο πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για την μεγάλη επιστροφή του Your Face Sounds Familiar, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 20:45 στον ΑΝΤ1.

    Η λαμπερή παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου και οι κριτές, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και η νέα προσθήκη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και χαρά για την επιστροφή του αγαπημένου σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 για έκτη συνεχή χρονιά.

    «Ο ΑΝΤ1 έχει ξεκινήσει μία τεράστια παραγωγή και πρέπει να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την παραγωγή διότι η εκπομπή είναι σε πάρα πολύ υψηλά στάνταρ. Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι», δήλωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης, με την Μαρία Μπεκατώρου να συμπληρώνει ότι «Το πάρτι συνεχίζεται».

    «Θα το καταλάβετε και εσείς από την πρώτη εκπομπή. Το πρώτο γύρισμα που ξεκίνησε την Τετάρτη πήγε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά», πρόσθεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

    Αφού καλωσόρισαν θερμά την Μίρκα Παπακωνσταντίνου στην παρέα τους, με τη σειρά της η ταλαντούχα ηθοποιός δήλωσε: «Το παρακολουθούσα το παιχνίδι και είναι ένας λόγος που είπα ‘ναι’, αλλά όχι αμέσως. Ποτέ δεν λέω ‘ναι’ αμέσως. Είναι ένα παιχνίδι χαράς, κεφιού, χρωμάτων. Η Μαρία λάμπει πάντα, την έβλεπα και μου άρεσε πάρα πολύ» και συνέχισε:

    «Την Τετάρτη η πρώτη επαφή ήταν υπέροχη. Σας θυμίζω ότι πρωταγωνιστές δεν είμαστε εμείς, είναι τα υπέροχα παιδιά που συμμετέχουν, χορεύουν, τραγουδούν, παίζουν. Είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Εγώ δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το έκανα αυτό. Όχι τώρα λόγω ηλικίας, αλλά ούτε στα 25. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό που καλούνται να κάνουν. Είναι μια ωραία τεράστια παραγωγή και είναι ωραία που είμαι μέλος αυτού του τεράστιου παιχνιδιού».

    «Απ’ ότι δείχνει αυτή η σεζόν θα είναι από τις καλύτερες», δήλωσε ο Αλέξης Γεωργούλης, καλωσορίζοντας την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τους λείπει η Μιμή Ντενίση, εξηγώντας ότι «τα τεχνικά μερικές φορές είναι πάνω από τα συναισθηματικά».

    Από την μεριά του, ο Δημήτρης Σταρόβας δήλωσε ότι: «Το πρώτο γύρισμα ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα, αφού τα πρόσωπα ήταν οικεία. Η μόνη διαφορά ήταν το new entry, η Μίρκα, με την οποία γνωριζόμαστε καιρό. Είχαμε κάνει μαζί ένα ινκόγκνιτο σίριαλ, το ‘Πιάτσα Κολωνάκι’», θυμήθηκε ο ίδιος.

    Οι δέκα ταλαντούχοι συμμετέχοντες Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα Κουκουράκη, Λάμπης Λιβιεράτος, Δανάη Λουκάκη, Στέφανος Μουαγκέ, Ηλίας Μπόγδανος, Τάνια Μπρεάζου, Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης, που θα μας χαρίσουν ένα άκρως φαντασμαγορικό σόου, δήλωσαν ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για τη νέα αυτή εμπειρία.

    Το «Your Face Sounds Familiar» έρχεται στις οθόνες μας, για 6η σεζόν, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και φιλοδοξεί να ξεπεράσει την περσινή επιτυχία του.

    Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος, το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.



    ΣΧΟΛΙΑ