Menu
-0.75%
Τζίρος: 222.57 εκατ.

Γερμανία: Η Ρωσία είναι υπεύθυνη για την υβριδική επίθεση στο αεροδρόμιο της Λειψίας

Media

Μάχη ζωής δίνει η Ρίκα Βαγιάννη

Η Ρίκα Βαγιάννη
Comments

Τον δικό της «Γολγοθά» ανεβαίνει τους τελευταίους μήνες η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ρίκα Βαγιάννη, η οποία δίνει ίσως τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Ρίκα Βαγιάννη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο αντιμετωπίζει με κουράγιο και αξιοπρέπεια. Προ καιρού, μάλιστα, χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας. Δεν έμεινε, όμως, εκεί για πολύ, καθώς η ίδια και οι άνθρωποι του πολύ στενού οικογενειακού περιβάλλοντός της αποφάσισαν να μεταφερθεί αλλού, συγκεκριμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας, στο οποίο παραμένει έως και σήμερα.

Η είδηση πως η γλυκιά Ρίκα με την εξαιρετική πένα και το πηγαίο χιούμορ είναι άρρωστη άρχισε να κυκλοφορεί πρόσφατα στα δημοσιογραφικά στέκια, δημιουργώντας θλίψη σε συναδέλφους της και όχι μόνο. Ολοι γνωρίζουν, ωστόσο, ότι πρόκειται για μια αγωνίστρια της ζωής, που έχει μάθει να διαχειρίζεται με θάρρος ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Οπως μετέφερε στην Espresso αξιόπιστη πηγή, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επέλεξε να δώσει τη μάχη της αθόρυβα, έχοντας στο πλευρό της μόνο την οικογένειά της. Προτίμησε να μη μάθει κανείς -ούτε καν άτομα του πολύ φιλικού περιβάλλοντός της- λεπτομέρειες για την περιπέτειά της, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως έχει δεχτεί λίγες επισκέψεις μέχρι τώρα στο νοσοκομείο.

Να θυμίσουμε ότι η Ρίκα Βαγιάννη, κόρη του παλαίμαχου δημοσιογράφου, σχολιαστή και παρουσιαστή αθλητικών εκπομπών Γιάννη Διακογιάννη, είναι παντρεμένη με τον ψυχίατρο Νίκο Στεφανή και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Οδυσσέα. Πριν από χρόνια, μάλιστα, είχαν εγκατασταθεί οικογενειακώς για ένα διάστημα στο Περθ της Αυστραλίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, η δημοσιογράφος δραστηριοποιήθηκε εκ νέου στη δουλειά της, ενώ το 2015 κατέβηκε υποψήφια με το Ποτάμι. Η ίδια δίνει σπάνια συνεντεύξεις. Οταν, όμως, το κάνει είναι πάντα ένας… χείμαρρος.

«Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να ζεις με λίγα. Οχι σαν άσκηση πολιτικής, νομίζω ότι είναι σημαντικό για την ψυχή σου. Αν θέλεις πολλά κι ακόμα περισσότερα, δεν γίνεσαι ποτέ χαρούμενος» έχει δηλώσει παλαιότερα, αποδεικνύοντας ότι γνωρίζει άριστα ποια είναι η ουσία της ζωής.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο MEGA ο Παύλος Τσίμας – Ο νέος του ρόλος σε τηλεόραση και ραδιόφωνο
3.246.627 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
ΓΓΕΕ: Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης του Τύπου
Το χρυσωρυχείο της Premier League: 7,8 δισ. ευρώ και 267 αγώνες στην τηλεόραση
Σάρα Σολντάτι: To πανέμορφο μοντέλο, η διαμάχη με τον Ντελ Βέκιο και το ελικόπτερο στις Σπέτσες – Το χρονικό ενός κοσμικού θρίλερ
Σήμερα η πρεμιέρα του Mega News Radio
Παίκτης θα μεταδίδει αγώνες από το κανάλι του στο Youtube! Τα τηλεοπτικά δικαιώματα περνούν στην εποχή των… influencers
Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος αναλαμβάνει αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στον Όμιλο ΣΚΑΪ
Beyoncé: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων στους πληγέντες του σεισμού στην Κολομβία
Ντόλι Πάρτον: Από τη φτώχεια σε μια επιχειρηματική αυτοκρατορία του μισού δισ. δολαρίων