• Media

    Λαμπερή παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 – Τι θα δούμε τη νέα σεζόν

    Φαίη Σκορδά


    Και φέτος #EimasteEna με τον ΑΝΤ1

    Εκπλήξεις περίμεναν τους καλεσμένους που έφτασαν στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού – «Ελληνικός Κόσμος», το βράδυ της Τρίτης, για την παρουσίαση του νέου πλούσιου προγράμματος του ΑΝΤ1, που περιλαμβάνει νέες προτάσεις τόσο στην ψυχαγωγία όσο και την μυθοπλασία.

    Το «παρών» στην ξεχωριστή βραδιά, που οργάνωσε με επιτυχία η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1, Άννα Πλαβιανού με την ομάδα της, έδωσαν ο κ. Θοδωρής Μ. Κυριακού, πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, όλα τα στελέχη του σταθμού και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, δημιουργοί, ηθοποιοί και συντελεστές των παραγωγών.

    Οι λαμπεροί παρουσιαστές και ηθοποιοί του σταθμού υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους, τους εκπροσώπους της διαφημιστικής αγοράς, αλλά και πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου με τον πιο ωραίο και ευρηματικό τρόπο.

    Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης ανέλαβαν ρόλο παρκαδόρου, ενώ με το τεράστιο χαμόγελο τους, η Αλεξάνδρα Καϋμένου με την Φωτεινή Γεωργίου υποδέχονταν στην είσοδο τους προσκεκλημένους, που ήρθαν χωρίς αυτοκίνητο.

    Στα ασανσέρ, ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης καθοδηγούσαν τους καλεσμένους προς τον χώρο της εκδήλωσης.

    Τα ποτά ανέλαβαν να σερβίρουν η Φαίη Σκορδά, ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Τάσος Αρνιακός με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να βρίσκεται πιο δίπλα σε ρόλο DJ.

    Τα πιο νόστιμα εδέσματα πρόσφεραν αγαπημένοι ηθοποιοί, αλλά και παρουσιαστές του ΑΝΤ1, μεταξύ των οποίων, ήταν η Ζέτα Δούκα, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Θανάσης Πατριαρχέας, η Ντόρα Μακρυγιάννη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Γιώργος Λέντζας.

    Η Μαρία Μπεκατώρου, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Κατερίνα Γερονικολού και η Ιωάννα Ασημακοπούλου συνόδευαν τους καλεσμένους στις θέσεις τους, κάνοντας ταξιθεσία.

    Γύρω στις 21:30, την παρουσίαση του προγράμματος ξεκίνησε η Γενική Διευθύντρια του ΑΝΤ1, Στέλλα Λίτου, η οποία τόνισε ότι κάθε επιλογή του σταθμού καθορίζεται από την προσοχή στη λεπτομέρεια και το υψηλό επίπεδο παραγωγής, με γνώμονα τον σεβασμό προς το κοινό.

    Παράλληλα, υποσχέθηκε μία σεζόν με γεμάτα, ποιοτικά και πολύπλευρα εμπορικά προγράμματα.

    Επιπλέον, η κ. Λίτου επεσήμανε ότι ο ΑΝΤ1 δεν μένει μόνο στο παρόν, αλλά επενδύει και στο μέλλον, υποστηρίζοντας έμπρακτα τους νέους δημιουργούς, μέσα από την Ακαδημία Σεναρίου ΑΝΤ1 που στόχο έχει την προώθηση της καινοτομίας και των νέων ταλέντων.

    Ένα εγχείρημα που αναμένεται να καρποφορήσει και να δώσει νέα πνοή στο χώρο της δημιουργίας ελληνικών παραγωγών.

    Η προσπάθεια αυτή ενισχύεται με τη συνεργασία του σταθμού με την Propagate Content, που προάγει το ελληνικό περιεχόμενο στις αγορές του εξωτερικού.

    Η Γενική Διευθύντρια του ΑΝΤ1, Στέλλα Λίτου

    Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Chief Revenue Officer του ΑΝΤ1, Τάσος Μιχαλάκης, ο οποίος έκανε λόγο για θετικές εκπλήξεις όσον αφορά στην εμπορική πολιτική του σταθμού.

    Την σκυτάλη παρέλαβε ο Chief Content Officer του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης παρουσιάζοντας τις ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και τις σειρές που θα μας καθηλώσουν τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1.

    «Είμαστε ένα και ως ένα θα συνεχίσουμε την περσινή δυναμική του προγράμματός μας», τόνισε συγκεκριμένα ο κ. Ποφάντης.

    Ο Chief Content Officer του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης

    Όπως ανακοίνωσε με ενθουσιασμό και ικανοποίηση, ο κ. Ποφάντης, ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των ποδοσφαιρικών αγώνων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, EURO 2020.

    Σε συνδυασμό με το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, ο ΑΝΤ1 πρόσθεσε στο πλούσιο πρόγραμμά του το ταξιδιωτικό, βιωματικό ντοκιμαντέρ «Football Stories», που βάζει στο μικροσκόπιο την ποδοσφαιρική κουλτούρα κάθε χώρας, με αφορμή τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι του κόσμου.

    Ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης μέτρουν χιλιόμετρα και κάνουν στάσεις στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου μέσα από το «Football Stories».

    Ακόμα μία ψυχαγωγική εκπομπή που έρχεται σύντομα στον ΑΝΤ1 είναι το «My Best Friend’s Fear» με τον Σάββα Πούμπουρα.

    Με τρόπο ανατρεπτικό, έρχεται για να διαλύσει κάθε φόβο σε μία πρωτότυπη εκπομπή που ανέπτυξε η δημιουργική ομάδα της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 σε συνεργασία με τα Propagate Studios.

    Σάββας Πούμπουρας

    Στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 επιστρέφει για 7η σεζόν «Το Πρωινό» με την λαμπερή Φαίη Σκορδά και την αγαπημένη παρέα της, τον Άρη Καβατζίκη, την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο κάθε πρωί.

    Στο team του «Πρωινού» προστίθεται η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία πέρσι βρισκόταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

    Τα απογεύματα του ΑΝΤ1 χαρακτηρίζονται από Girl Power, καθώς επιστρέφουν και φέτος η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Ρουκ Ζουκ» και η Μαρία Μπεκατώρου με το «Still Standing».

    Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνεχίζει με το «The 2Νight Show», με τον Βαγγέλη Περρή να προστίθεται στη δημοσιογραφική ομάδα, ενώ οι Φάνης Λαμπρόπουλος, Νικόλας Ράπτης και  Θανάσης Πασσάς θα συνεχίσουν να (παρ)ενοχλούν σαν «Μύγες» τους καλεσμένους πριν τους… παραλάβει ο Γρηγόρης.

    Η ημερομηνία της πρεμιέρας δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.

    Γρηγόρης Αρναούτογλου

    Στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έρχεται η εβδομαδιαία μαγειρική εκπομπή «Food N’ Friends» με τον Ηλία Φουντούλη και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

    Δύο φίλοι που τους ενώνει η αγάπη για τη μαγειρική, το καλό φαγητό, η αγάπη για την παρέα και το ανατρεπτικό χιούμορ.

    Δημήτρης Σκαρμούτσος

    Το «StrΕΑΤ Food» με τον Πάνο Καλλίδη, θα συνεχίσει να μας ταξιδεύει στις γεύσεις και τις παραδόσεις όλου του κόσμου, καθώς και το «Dina’s Bakery» με την Ντίνα Νικολάου θα συνεχίσει να μας μυεί στα μυστικά της ζύμης με μοναδικές συνταγές.

    Στον ΑΝΤ1 επιστρέφει και η εκπομπή υγείας και ευεξίας «Thrive» με την Ζέτα Δούκα. κάθε Κυριακή στις 12:00.

    Γυναίκες και άνδρες που έχουν ξεχωρίσει με την επαγγελματική τους πορεία συνομιλούν κάθε εβδομάδα με την Ζέτα Δούκα, για να μοιραστούν μυστικά και συμβουλές, για μία προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή σε ισορροπία.

    Ζέτα Δούκα

    Λαμπερά σόου που θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές

    Στις αρχές Οκτωβρίου αναμένεται η πρεμιέρα του ολοκαίνουριου διαγωνισμού τραγουδιού «The Final Four» με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια. Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τους ταλαντούχους καλλιτέχνες, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλη Κουϊνέλη και Νίκο Μωραΐτη.

    Απρόβλεπτο και ανατρεπτικό, το «The Final Four» ξεκινάει… ανάποδα, δηλαδή, με την επιλογή των 4 φιναλίστ, που θα παλέψουν για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη μουσική μάχη.

    Κάθε εβδομάδα θα βρίσκονται απέναντί τους, νέοι διαγωνιζόμενοι με ταλέντο και πείσμα,  που θα προσπαθήσουν να τους εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο «The Final Four».

    Ένας θα φτάσει μέχρι τη νίκη στο μεγάλο τελικό, και θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αλλά και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

    Για έκτη συνεχή χρονιά η Μαρία Μπεκατώρου θα παρουσιάσει το επιτυχημένο λαμπερό σόου μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar» με την πρεμιέρα να αναμένεται τον Φεβρουάριο.

    Και φέτος θα μας προσφέρει ένα μαγικό υπερθέαμα μαζί με τα μέλη της κριτικής επιτροπής και τους νέους ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι θα μεταμφιεστούν για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο τελευταίας τεχνολογίας stage του «Your Face Sounds Familiar».

    Μαρία Μπεκατώρου

    Στη μυθοπλασία επενδύει ο ΑΝΤ1

    «Δυνατό χαρτί» στον ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν αποτελεί η μυθοπλασία με δύο νέες σειρές και τέσσερις σειρές που συνεχίζουν ανανεωμένες.

    Ξεχωρίζει η νέα δραματική υπερπαραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών «Άγριες Μέλισσες», μια σειρά εποχής με καταξιωμένους ηθοποιούς και συντελεστές, στην οποία ο ΑΝΤ1 έχει επενδύσει σημαντικά, με κόστος παραγωγής που ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ!

    Άγριες Μέλισσες

    Πλούσιο γέλιο θα προσφέρει η νέα καθημερινή σειρά «Αν Ήμουν Πλούσιος» του Στράτου Μαρκίδη, που μιλά τη γλώσσα της αυθεντικής κωμωδίας και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 20:45.

    Κάθε βράδυ θα επιχειρεί, μεταξύ αστείου και σοβαρού, να δώσει απάντηση στο ερώτημα εάν, τελικά, το χρήμα φέρνει την ευτυχία.

    «Αν Ήμουν Πλούσιος»

    Με νέα συναρπαστικά επεισόδια επιστρέφει ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής δραματικής σειράς «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 18:15, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία πέρσι.

    «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»

    Με νέα επεισόδια επιστρέφει και η κωμική σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:45.

    Στο ταλαντούχο καστ ηθοποιών προστίθενται η Νάντια Κοντογεώργη σε έναν μυστηριώδη και άκρως απολαυστικό ρόλο, αλλά και η Ιωάννα Ασημακοπούλου με την Μαρία Μοσχούρη.

    «Πέτα τη Φριτέζα»

    Ο δεύτερος κύκλος της κωμικής σειράς «Μην Ψαρώνεις» έρχεται σύντομα στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με νέα ξεκαρδιστικά επεισόδια.

    Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Παναγιώτης Μπουγιούρης, Τόλης Παπαδημητρίου, Νίκη Λάμη και Ελευθερία Πάγκαλου θα υποδυθούν νέους χαρακτήρες που έρχονται να «ταράξουν» τα νερά.

    «Μην Ψαρώνεις»

    Με τεράστιο ενδιαφέρον και νοσταλγία, στα πλαίσια του εορτασμού των 30 χρόνων λειτουργίας του ΑΝΤ1 επανέρχεται, η θρυλική σειρά «Το Καφέ της Χαράς» με την υπογραφή του αξεπέραστου Χάρη Ρώμα.

    Στο Κολοκοτρωνίτσι θα εισβάλλουν νέοι ήρωες, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε και πάλι μετά από καιρό τους παλιούς κλασικούς χαρακτήρες, που αγαπήσαμε.

    Την αφορμή για να αρχίσει να ξετυλίγεται ξανά το κουβάρι της ιστορίας δίνει η άφιξη της Βάλιας που – δικηγόρος πια – έρχεται για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της, Χαράς. Τότε, θα συναντηθεί με τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Μάνο πλέον) και από την παλιά τους φιλία θα ξεπηδήσει ένας μεγάλος έρωτας.

    Ο έρωτας αυτός θα συναντήσει, όχι μόνο την αναμενόμενη αντίδραση του αυστηρού πατέρα, Περίανδρου Πώποτα, αλλά και της φιλελεύθερης Χαράς. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα.

    Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς», στο οποίο θα διαδραματιστούν πολλά ευτράπελα και Κολοκοτρωνιτσιώτικα.

    Πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2020.

    ρωμας-λουιζιδου-καφε-της-χαρας
    Χάρης Ρώμας και Ρένια Λουιζίδου

    Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση

    Ο ΑΝΤ1 διακρίνεται για την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητα των ειδήσεων.

    Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει για 29η χρονιά, στο τιμόνι της μακροβιότερης ενημερωτικής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

    Μαζί με τη δημοσιογραφική του ομάδα, θα καταγράφει πρώτος από τις 06:00 το πρωί καθημερινά όλα τα μεγάλα και μικρά γεγονότα της επικαιρότητας και θα αναδεικνύει όλα όσα απασχολούν τους πολίτες.

    Καθημερινά, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι: Γιώργος Γρηγοριάδης, Αλεξάνδρα Καϋμένου και Δημήτρης Χριστούλιας για να συζητούν με πρόσωπα της επικαιρότητας αλλά και έγκριτους καλεσμένους.

    Στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έρχεται μία νέα ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με συνεντεύξεις που έχουν προκαλέσει αίσθηση και έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χρόνο.

    Φέτος επανέρχεται και βάζει τη δική του δημοσιογραφική σφραγίδα σε συναντήσεις με προσωπικότητες από όλους τους χώρους.

    Παράλληλα, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα βρίσκεται και φέτος στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με το αξιόπιστο και αντικειμενικό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

    Καθημερινά στις 19:30, το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 θα καλύπτει έγκυρα και έγκαιρα την επικαιρότητα και θα φέρνει στο προσκήνιο την Αληθινή Είδηση, με αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και έγκριτες αναλύσεις, έχοντας ως στόχο τη σφαιρική ενημέρωση του πολίτη

    Νίκος Χατζηνικολάου

    Η Μαρία Σαράφογλου θα βρίσκεται και φέτος στο τιμόνι του μεσημβρινού Δελτίου του ΑΝΤ1, καθημερινά στις 13:00, για να μεταδώσει τις πιο σημαντικές ειδήσεις της ημέρας από το πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και διεθνές ρεπορτάζ.

    Τη σκυτάλη για την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων κάθε Σαββατοκύριακο, στις 19:30, παραλαμβάνει η Ρίτσα Μπιζόγλη, η οποία και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, μεταδίδοντας τον παλμό της επικαιρότητας.

    Την πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνουν ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης, που με αρχισυντάκτη τον Βαγγέλη Γκαϊντέ θα μας κρατούν ενημερωμένους για τα φλέγοντα θέματα σε Ελλάδα και εξωτερικό από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο από τις 7 έως τις 11 το πρωί.

    Παναγιώτης Στάθης και Νίκος Ρογκάκος

    Για 8η συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει η εκπομπή «Υγεία Πάνω Απ’ Όλα» με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 11:00 με την Φωτεινή Γεωργίου να ενημερώνει και να συζητά με τη βοήθεια κορυφαίων ειδικών για όλα τα θέματα που αφορούν στην υγεία μας, τη σωματική, την ψυχική αλλά και την πνευματική.

    Φωτεινή Γεωργίου

    Και φέτος το ελληνικό γραφείο του VICE επιστρέφει στον ANT1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τον όγδοο κύκλο της σειράς ντοκιμαντέρ «VICE Specials», που θα αγγίξει θέματα του σύγχρονου τρόπου ζωής και της καθημερινότητας.

    Η ομάδα του VICE ταξιδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό για να αναδείξει μέσα από ρεπορτάζ ξεχωριστές προσωπικές ιστορίες ανθρώπων.

    Τα νέα επεισόδια VICE Specials παρουσιάζουν σημαντικά εγχώρια και παγκόσμια ζητήματα, όπως οι κοινωνικές ανισότητες,  τα δικαιώματα των ζώων και η κλιματική αλλαγή. Επίσης, εστιάζουν σε θέματα που άπτονται της κοινωνίας, της οικονομίας, της πολιτικής και του πολιτισμού.

    Τέλος, από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ξένες ταινίες με τα μεγαλύτερα αστέρια της μικρής και της μεγάλης οθόνης που έχουν καθηλώσει εκατομμύρια θεατών σε όλον τον κόσμο.

    Οι Tom Hanks, Denzel Washington, Tobey Maguire, George Clooney, Julia Roberts, Kristen Dunst, Angelina Jolie, Hugh Grant, Susan Sarandon, Emma Stone, Johnny Depp, Jennifer Aniston, Ewan MC Gregor, Will Smith, Gerald Buttler και πολλοί άλλοι μεγάλοι πρωταγωνιστές και ταλαντούχοι ηθοποιοί θα γεμίσουν τα απογεύματα και τις νύχτες μας με σπουδαίες ερμηνείες.

    Το μοναδικό κινηματογραφικό μενού που και φέτος ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ο ΑΝΤ1 φέρει την υπογραφή της Sony Pictures Television.

    Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης κέρασε τον Χάρη Ρώμα

    Γρηγόρης Αρναούτογλου
    Νίκος Χατζηνικολάου και Φαίη Σκορδά
    Το ταλαντούχο cast της κωμικής σειράς «Αν Ήμουν Πλούσιος»
    Η Μαρία Ιωαννίδου συμμετέχει στη σειρά «Μην Ψαρώνεις»
    Γιώργος Παπαδάκης

    Στον εντυπωσιακό χώρο είχαν στηθεί μίνι σετ από τα νέα προγράμματα του σταθμού «Άγριες Μέλισσες», «Αν Ήμουν Πλούσιος» και «The Final Four».



    ΣΧΟΛΙΑ