• Media

    Κόπηκε από το The Crown ο Σπύρος Μπιμπίλας

    • NewsRoom
    Σπύρος Μπιμπίλας

    Σπύρος Μπιμπίλας


    Κόπηκε στο μοντάζ η σκηνή στην οποία συμμετείχε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον 5ο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix, The Crown.

    Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) υποδύθηκε τον Γιάννη Λάτση. Η σκηνή γυρίστηκε κανονικά, ωστόσο, λόγω του όγκου του υλικού που υπήρχε στο πρώτο επεισόδιο, χρειάστηκε να γίνει δεύτερο μοντάζ με αποτέλεσμα να «κοπούν» κάποιες σκηνές.

    Μία από αυτές ήταν η 5λεπτη σκηνή του Σπύρου Μπιμπίλα, στην οποία υποδέχεται τον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Νταϊάνα με τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι στη θαλαμηγό «Alexander», το καλοκαίρι του 1992 στην Ιταλία.

    Παρ’ όλα αυτά, το όνομά του εμφανίζεται κανονικά στους τίτλους του επεισοδίου, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος, πληρώθηκε κανονικά από την παραγωγή του The Crown.

    Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο ηθοποιός δήλωσε:

    «Ακούστε, είναι τόσα πολλά τα ωραία που κάνω που για μένα αυτό ήταν πάντα δεύτερο και γι’ αυτό σας έλεγα συνέχεια ότι δεν είναι τίποτα. Όμως, η σκηνή αυτή δεν υπάρχει.  Υπάρχει το όνομά στους τίτλους, και φαίνομαι σαν μορφή.

    Η σκηνή κόπηκε για έναν λόγο που δε μου τον έχουν εξηγήσει, είναι πάρα πολύ ιδιαίτερος και δεν μπορώ να επεκταθώ. Η σκηνή αυτή η πεντάλεπτη κόπηκε, οπότε πάμε παρακάτω.

    Δε θα δώσουμε άλλη συνέχεια σε αυτό το ζήτημα. Πληρώθηκα κανονικά. Θα ήθελα να παίζεται η σκηνή. Γίνεται συχνά να κόβονται σκηνές», ανέφερε ο ηθοποιός.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Νίτσα Μαρούδα: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός



    ΣΧΟΛΙΑ