array(0) {
}
        
    
Menu
-0.5%
Τζίρος: 242.50 εκατ.

Ενισχύσεις ύψους 600 εκατ. ευρώ τον Νοέμβριο σε 2,4 εκατ. πολίτες και επιστροφή ενοικίου – Ποιες κατηγορίες πολιτών ωφελούνται

Media

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας ταινίας James Bond (video)

Comments

Ένα σύντομο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «James Bond 25» κυκλοφόρησε στον επίσημο λογαριασμό «Bond» στο Twitter.

Στο απόσπασμα παρουσιάζεται ο πρωταγωνιστής, Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος υποδύεται τον θρυλικό πράκτορα 007.

Ο Άγγλος ηθοποιός εμφανίζεται μπροστά από λευκό φόντο, φορώντας το γνωστό κοστούμι και άσπρο πουκάμισο στην κλασική σκηνή των τίτλων αρχής των ταινιών James Bond να πυροβολεί.

«Νέα εβδομάδα, νέο ξεκίνημα» αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο για την ταινία, ο τίτλος της οποίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς γυρίζεται με αρκετές καθυστερήσεις, αλλά τώρα ανακοινώθηκε ότι προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020.

Τον περασμένο μήνα, ο Ντάνιελ Κρεγκ τραυματίστηκε στον αστράγαλο στη διάρκεια των γυρισμάτων σκηνών δράσης στη Τζαμάικα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Στη συνέχεια στις αρχές Ιουνίου έγινε γνωστό ότι ένα μέλος του κινηματογραφικού συνεργείου τραυματίστηκε στα γυρίσματα, στη διάρκεια ελεγχόμενης έκρηξης στο πλατό.

Ο φωτογράφος Γκρεγκ Γουίλιαμς δημοσίευσε πρόσφατα στο Instagram φωτογραφία του Ντάνιελ Κρεγκ να γυμνάζεται, καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γυρίσματα της ταινίας.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λεονόρ της Ισπανίας: Η κούκλα πριγκίπισσα γίνεται 20 και αλλάζει τις ισορροπίες στο βασίλειο
Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα
6-7: Τι σημαίνει η λέξη της χρονιάς που δεν είναι καν λέξη
Δέσποινα Βανδή: Λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών
Κωνσταντίνος Αργυρός: Δοκίμασε σουβλάκι από… καγκουρό στην Αυστραλία
Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Όταν η «Νουβέλ Βαγκ» συναντά τον Φατίχ Ακίν
Από την Barbie στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πώς η Μάργκοτ Ρόμπι επενδύει στο πιο επικερδές brand της ποπ κουλτούρας
Αλεξάνδρα Νίκα: Φωτογραφίζει τον γιο της με την ελληνική σημαία
Κατερίνα Καινούργιου: Ανυπομονώ να γίνω μανούλα, είναι πολύ ωραίο να καμαρώνεις το παιδί σου στις εθνικές γιορτές
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η αναπάντεχη συνάντηση με την Πενέλοπε Κρουζ