«Άγριες Μέλισσες», νέο επεισόδιο απόψε στις 22:45
Ο Δούκας ζητά από τον Μελέτη να του αποδείξει ότι ο ένοχος είναι πράγματι αυτός που υποψιάζεται. Την ίδια στιγμή η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Ελένης για να μαζέψει τα πράγματα του Σέργιου.
Η στάση της είναι εχθρική από την πρώτη στιγμή και ένας περίεργος λεκές στο γαμπριάτικο πουκάμισο του Σέργιου επιβεβαιώνει τις υποψίες της ότι η Ελένη έχει κάποια σχέση με το φονικό.
Υποψίες που δε θα διστάσει να μοιραστεί με τον Προύσαλη και τον Δούκα.
Κι ενώ ο Λάμπρος δυσκολεύεται να κρατηθεί μακριά από την Ελένη και την ανάμνηση της παλιάς τους σχέσης, ο Νικηφόρος πείθει την Ασημίνα να συναντηθούν μόνοι τους.
Ο έρωτας ανάμεσά τους φουντώνει ανεξέλεγκτα, παρά τις προσπάθειες της Ασημίνας να μείνει μακριά του.
Ο Μελέτης φέρνει μπροστά στον Δούκα κάποιον που επιβεβαιώνει την πεποίθηση του Μελέτη για τον πιθανό ένοχο.
Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας μπροστά σ’ αυτήν την τρομακτική πιθανότητα;
Δείτε το trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=zFNiNHiBMWk
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στη Χαλκίδα: Δολοφόνησαν με μαχαίρι έναν 23χρονο
 - Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων
 - Άδωνις Γεωργιάδης – φαρμακευτικές: Ο Υπουργός στέλνει τον λογαριασμό για το clawback στον Κυριάκο Πιερρακάκη
 - Γιατί έκαναν ράλι ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και τράπεζες, ο Ψάλτης και το νέο πρόσωπο στην Alpha, τα ΕΛΤΑ και η πώληση για 1 ευρώ, στην αρένα ο Σκλήκας, τι τρέχει με την Ιόνιο Σχολή και ο συνοδός της Όλγας