• Media

    Καμία σχέση με την πραγματικότητα τα δημοσιεύματα για τον Θέμο Αναστασιάδη 

    • NewsRoom


    Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών για τον αποβιώσαντα το 2018 Θέμο Αναστασιαδη.

    Ο γνωστός δημοσιογράφος πέθανε σε ηλικία μόλις 61 ετών «χτυπημένος» από την επάρατο νόσο.

    Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο εκλιπών δημοσιογράφος άφησε σημαντική ακίνητη περιουσία στα παιδιά του και στα συγγενικά του πρόσωπα κάτι που, σύμφωνα με πηγές, είναι εντελώς ανακριβές.

    Μάλιστα, η αδελφή του, δικηγόρος Νταϊάνα Αναστασιάδη, με ανάρτηση στα social media, καυτηρίασε τις προθέσεις περιθωριακών εντύπων να εμφανίσουν τον δημοσιογράφο ως κάτοχο μεγάλης ακίνητης περιουσίας.

    Για την ακρίβεια, η κ. Αναστασιάδη αναφέρει τα εξής:

    Περιθωριακά έντυπα μερικών εκατοντάδων φύλλων(στην προκειμένη ένα ονόματι “SPIRTO” -καμιά σχέση με την καλλιτεχνική ιστοσελίδα-, που δεν έχω ξανακούσει) γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι χωρίς την παραμικρή συνέπεια, επειδή πολύ απλά κανένας δε τους παίρνει στα σοβαρά, για να τους ασκήσει αγωγή ή μήνυση.

    Στη συνέχεια μεγάλα sites αναπαράγουν τα fake news, χωρίς καμία διασταύρωση!!! 

    Και στο καπάκι πάσης φύσεως σκατόψυχοι -τα δημοσιεύματα & οι αναρτήσεις των οποίων επικροτούνται από “σεσημασμένους” πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους- βρίσκουν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να ξεράσουν τον οχετό τους…

    Όσο, όμως, περισσότερο δηλητήριο χύνουν τόσο πιο αβίαστα βγαίνει και το συμπέρασμα: Ακόμα και εκεί που είναι τους πονάει, διότι στη ζωή δε μπόρεσαν να τον νικήσουν…



    ΣΧΟΛΙΑ