Menu
0.19%
Τζίρος: 229.84 εκατ.

Έπεσε μεγάλο δέντρο έξω από το Μέγαρο Μαξίμου – Έκλεισε η Ηρώδου Αττικού

Media

Η Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 – Η επίσημη ανακοίνωση

Σία Κοσιώνη
Comments

Στον ΑΝΤ1 και επίσημα βρήκε τη νέα της τηλεοπτική στέγη η Σία Κοσιώνη, μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ.

Η δημοσιογράφος θα αναλάβει ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ενώ παράλληλα θα αναλάβει τα ηνία ενημερωτικής εκπομπής.

1

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την έναρξη της συνεργασίας του με τη Σία Κοσιώνη, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Με μια αξιοσημείωτη διαδρομή πλέον των 25 ετών, η οποία έχει ταυτιστεί με την εγκυρότητα, τη δημοσιογραφική ακεραιότητα και την ψύχραιμη κάλυψη των σημαντικότερων πολιτικών και διεθνών εξελίξεων των τελευταίων χρόνων, η Σία Κοσιώνη αποτελεί μία από τις πλέον καταξιωμένες προσωπικότητες της ελληνικής δημοσιογραφίας.

Η μαχητικότητα, η συνέπεια και η ικανότητά της να προσεγγίζει με οξυδερκή ματιά και τεκμηριωμένο λόγο ακόμη και τις πιο απαιτητικές ειδησεογραφικές προκλήσεις, την έχουν καθιερώσει ως μια αξιόπιστη φωνή στα ΜΜΕ και έχουν διαμορφώσει μια σχέση διαχρονικής εμπιστοσύνης με το κοινό.

Η Σία Κοσιώνη θα αναλάβει τον ρόλο σχολιαστή στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού, καθώς και την παρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής, ενισχύοντας περαιτέρω το κύρος του ΑΝΤ1 στον χώρο της ενημέρωσης».

Διαβάστε επίσης:

Γιατί έφυγε η Σία Κοσιώνη από τον Σκάι – Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες, ο Ζούλας, ο Παπαδρόσος, η Βίδου και η Φλυτζάνη

Νάνσυ Τάση: Νέα διευθύντρια σύνταξης στον ΣΚΑΪ

Σία Κοσιώνη: Το αντίο της στον ΣΚΑΪ μετά από 20 χρόνια – «Καλή σας νύχτα και στο επανιδείν»

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The A40s Forum on Gendered Ageism: «Ηλικία (Α)κατάλληλη για Γυναίκες» – Έμφυλος ηλικιακός ρατσισμός στην εργασία, τα media και τη δημόσια ζωή
Η μεγάλη ανατροπή στα τηλεοπτικά δικαιώματα: Το Netflix θα μεταδώσει το Μουντιάλ του 2030
Δικαστικό πλήγμα στον ΣΚΑΪ από τη δικαίωση της Ευλαμπίας Ρέβη και του Γιώργου Κουρδή
Σταμάτης Ζαχαρός: Τέλος η συνεργασία με το ONE Channel μετά τις αντιδράσεις για την Εριέττα Μόλχο
Γιατί έριξε τίτλους τέλους το «Ράδιο Αρβύλα» – Τι απαντούν Κανάκης και ΑΝΤ1 στο mononews
Λύση για τα χρέη εκατομμυρίων στην ΕΡΤ, το παρασκήνιο με τον Παπαβασιλείου, χαμός με Σημίτη στον Alpha, αλλαγές στη Nova και ποιος αναλαμβάνει το CNN Greek TV
ΕΡΤ: Ο Άρης Παναγιωτίδης αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου
Νέα μιντιακή κίνηση-ματ Αλαφούζου, «κλείδωσε» ως το 2031 την GBL
Τέλος εποχής για το «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 – Δεν ανανεώνεται η συνεργασία μετά από σχεδόν 30 χρόνια
Τι μπορεί να διεκδικήσει ο Σπορ FM TV από τη δεξαμενή σχεδόν 1,3 εκατ. συνδρομητών των Nova και Magenta TV