• Media

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση με ρόλο έκπληξη (video)

    • NewsRoom
    σπυροπουλου

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Φαίνεται πως τελικά ορισμένα πρόσωπα βρίσκουν πάντα το δρόμο να επιστρέψουν στην επικαιρότητα…

    Ο νέος κύκλος του My Style Rocks ξεκίνησε και στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται φέτος η Κατερίνα Στικούδη, ενώ η προκάτοχός της βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού σκηνικού, καθώς, όπως φαίνεται, οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν σκέφτηκαν να εντάξουν κάτι στο οποίο θα μπορούσαν να την αξιοποιήσουν. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ωστόσο, φαίνεται πως βρήκε τρόπο να επιστρέψει στην τηλεόραση και μάλιστα σε έναν ρόλο έκπληξη, που θα απασχολήσει το τηλεοπτικό κοινό.

    Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σήμερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στο Open, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως έχει έρθει σε συζητήσεις με το κανάλι, ώστε να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του «Just the 2 of us», που επιστρέφει μετά από χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.

    Το μουσικό σόου «Just the 2 of us» επιστρέφει στο Open και, σύμφωνα με την εκπομπή Έλα Χαμογέλα, θα κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό του Φλεβάρη. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, την παρουσίαση του σόου θα αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ονόματα των επωνύμων που συζητούν να συμμετέχουν στο σόου.

    Ανάμεσα στους διάσημους που θα δοκιμάσουν τις…φωνητικές τους ικανότητες φαίνεται πως θα είναι και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

    «Είναι πολύ κοντά στο να κλείσει, φλερτάρει… δεν υπάρχει υπογραφή αλλά είναι στην τελική ευθεία», συζητήθηκε χαρακτηριστικά από την ομάδα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του καναλιού.



    ΣΧΟΛΙΑ