Η Alter Ego Media, με ιδιαίτερη χαρά καλοσωρίζει στο δυναμικό της την κ. Ιωάννα Μάνδρου. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ επιστρέφει μετά από είκοσι χρόνια στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ και αναλαμβάνει επικεφαλής του δικαστικού ρεπορτάζ στο MEGA.
Η Ιωάννα Μάνδρου έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στη δημοσιογραφία, στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Διακρίνεται για την αμεσότητα του λόγου της, την αναλυτική προσέγγιση των θεμάτων και την εγκυρότητα στο ρεπορτάζ.
Στο ΒΗΜΑ αναλαμβάνει να καλύπτει με ρεπορτάζ, άρθρα και συνεντεύξεις τα θέματα δικαιοσύνης και θεσμών ενώ στο MEGA θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει τις σημαντικές ειδήσεις από το χώρο του δικαστικού ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού.
Διαβάστε επίσης:
Δημήτρης Παπαδημητρίου: Έφυγε από τη ζωή ο ειδικός επιστήμονας της ΡΑΑΕΥ
Alberta Ferretti: Μετά από 43 χρόνια αποχωρεί από τη θέση της creative director του ομώνυμου brand
Σταύρος Αρναουτάκης: Νέο έργο 6 εκατ ευρώ στο Ηράκλειο Κρήτης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μέση Ανατολή: Lufthansa και Air France παρατείνουν την αναστολή πτήσεων – Πώς κινούνται οι αερομεταφορείς
- ΟΟΣΑ: Η Ελλάδα στη 2η θέση για τη βελτίωση της δημόσιας ακεραιότητας και την καταπολέμηση της διαφθοράς
- Ολυμπία Οδός: Απαγόρευση διέλευσης οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων φορτίων στην Περιμετρική Πατρών – Πώς θα γίνεται η διέλευση
- Γαλλία: Σε ιστορικό υψηλό από το 2019 η πυρηνική παραγωγή – Διπλασιάζει τις εξαγωγές και «φρενάρει» το ενεργειακό σοκ στην Ευρώπη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.