array(0) {
}
        
    
Menu
0.75%
Τζίρος: 173.24 εκατ.

Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον

Media

Η Φάρμα: Μία δυνατή μονομαχία και μία αποχώρηση με κλάματα

Η Φάρμα
Comments

Ένας αγαπημένος παίκτης αποτελεί πια παρελθόν για τη Φάρμα

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (17/4) παρακολουθήσαμε τους αγώνες ασυλίας με τους δύο μονομάχους, Βασίλη Θεοδωρόπουλο και Μιχάλη Ιατρόπουλο να παλεύουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Προηγουμένως, οι παίκτες διαγωνίστηκαν για την ασυλία. Κάθονταν πάνω σε ξύλα και με ένα πριόνι, αυτός που το έκοβε πιο γρήγορα θα έριχνε τον άλλον κάτω στο έδαφος και θα κέρδιζε. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ντούπη, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο 4.04 λεπτά.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, όπως είναι γνωστό, ως πρώτος μονομάχος έπρεπε να επιλέξει τον δεύτερο μονομάχο και οι παίκτες έμειναν με το στόμα… ανοιχτό! Ο λόγος που τον επέλεξε ήταν γιατί όπως είπε δεν ήθελε να φθαρεί άλλο η φιλική σχέση που έχουν αναπτύξει. Αυτός φυσικά ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Αργότερα, ο Θανάσης Πάτρας βγήκε εκτός εαυτού με τον Ντούπη και όλα ξεκίνησαν, όταν η αρχηγός της εβδομάδας, Ειρήνη Κολιδά, ζήτησε από τον Κωνσταντίνο να μαζευτούν τα εργαλεία κι ο ίδιος με πολύ απότομο τρόπο και ειρωνεία της απάντησε να τα μαζέψει ο Θανάσης Πάτρας, όπως θα ερχόταν.

Λίγο ξεκινήσει η μονομαχία, ο Στράτος Τζώρτζογλου, έξαλλος είπε πως ο Μιχάλης θα λείψει από το παιχνίδι και πως ο Μπίλης, φάσκει και αντιφάσκει με τα όσα λέει και με πολύ έντονο ύφος ούρλιαζε λέγοντας πως εκείνος στην θέση του θα είχε παραιτηθεί εδώ και τώρα.

Η μονομαχία έλαβε τέλος, με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να είναι τελικά αυτός που αποχωρεί από το παιχνίδι. Η αποχώρηση του Μιχάλη έκανε τους συμπαίκτες του να ξεσπάσουν σε κλάματα και τον Στράτο Τζώρτζογλου να υπόσχεται ότι «θα πάρει το αίμα του πίσω».

Διαβάστε ακόμη:

GNTM: Πώς σχολίασε ο Γιώργος Καράβας την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

3.050.065 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Απρίλιο
Emily in Paris: Αυτό είναι το πρόγραμμα των γυρισμάτων στη Μύκονο (video)
Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία στο τρίτο της παιδί
Μαρία Σάκκαρη: Τι δήλωσε για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον γάμο τους (video)
Η Κάμερον Ντίαζ έγινε ξανά μητέρα σε ηλικία 53 ετών
ΕΡΤ: Προχωράει σε ΕΔΕ μετά την παραίτηση του διευθυντή του αθλητικού τμήματος, Γιάννη Δάρα
«Αβάσιμη η σύνδεση του Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών»: Η απάντηση Βαρβιτσιώτη – Δενδρινού για το ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
Αλέξης Τσίπρας: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τα ταραχώδη γεγονότα του 2015 – Κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα
H Σία Κοσιώνη στο Κάιρο (φωτο)
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Κλείνει επ’ αόριστον τον λογαριασμό του στο Instagram