Θλίψη στον δημοσιογραφικό και όχι μόνο κόσμο έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου, σε ηλικία 74 ετών.
Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου υπήρξε η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε δελτίο είδησεων στη δημόσια τηλεόραση. Με ανακοίνωσή της, η ΕΡΤ αποχαιρετά την δημοσιογράφο
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου
«Η δημοσιογραφική οικογένεια μέτρα μία ακόμη βαριά απώλεια, με τον αιφνίδιο χαμό της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου.
Ευγενής, ευφυής, εργατική, η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου υπηρέτησε για δεκαετίες τη δημοσιογραφία από τα έντυπα, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Σημαντική ήταν η δουλειά της και στην ΕΡΤ, καθώς ήταν η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης.
Η κριτική της για το τηλεοπτικό προϊόν -ενίοτε αυστηρή, αλλά πάντα ευπρεπής και καλόπιστη- υπήρξε για όλους τους ανθρώπους της τηλεόρασης πολύτιμο εργαλείο για να βελτιώνουν συνεχώς το έργο τους.
Σήμερα το πρωί διαβάσαμε στην καθημερινή στήλη της τις αναφορές της στην ΕΡΤ. Κανείς δεν περίμενε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία. Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στους συγγενείς και τους οικείους της».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παιχνίδι των εκατομμυρίων της UEFA για την Ελλάδα ίσως κρίνει το… ράπισμα από την Τσέλιε
- Ελληνικό: Νέο επεισόδιο στον πόλεμο της Lamda με τους δήμους
- ΗΠΑ: Γιατί η κυβέρνηση Τραμπ υποβαθμίζει τα εγκλήματα «λευκού κολάρου»; Η διαδρομή από τη Μεγάλη Ύφεση έως σήμερα
- Το πετρέλαιο ξανά πάνω από τα 102 δολάρια – Η Wall Street στο κόκκινο, ομόλογα στο 4,39%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.