• Media

    Οι διπλοθεσίτες της TV


    Περιζήτητοι αποδεικνύονται ορισμένοι παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, περφόρμερ και ηθοποιοί και τη νέα τηλεοπτική σεζόν καθώς συμμετέχουν σε περισσότερα από ένα project.

    Εκτός από τους δημοσιογράφους Νίκο Χατζηνικολάου (δελτίο ειδήσεων ANT1, εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω»), Άκη Παυλόπουλο στον ΣΚΑΙ («Πρώτη εικόνα», «Σήμερα») και Γιώργο Κουβαρά στην ΕΡΤ (κεντρικό δελτίο ειδήσεων, εκπομπή «Στο κέντρο») αρκετοί παρουσιαστές και ηθοποιοί καταλαμβάνουν δύο θέσεις στην τηλεοπτική σκηνή, όχι πάντα στο ίδιο κανάλι.

    Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και τη νέα σεζόν θα βρεθεί όχι μόνο στο τιμόνι του «The 2night show» αλλά και στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;». Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα παρουσιάζει τη «Φάρμα» στο Star, ενώ το δεύτερο μισό της σεζόν θα επιστρέψει στο «MasterChef». Η Ναταλία Γερμανού θα συνεχίσει το «Καλύτερα δεν γίνεται» τα Σαββατοκύριακα αλλά θα παρουσιάζει και το σόου «Secret Song» στον Alpha σε παραγωγή Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη.

    Ο Μάρκος Σεφερλής θα συμμετέχει στο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΙ – μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι – ενώ καλώς εχόντων θα πρωταγωνιστεί και στη σειρά «Ορκιστείτε παρακαλώ» που πιθανότατα αναβάλλεται για το β΄ μισό της σεζόν, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

    Ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης θα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ναυάγιο» του Mega ενώ θα έχει και έναν ρόλο στο «Milky Way» του ίδιου καναλιού. Ο Χρήστος Λούλης εκτός από τον Φίλιππο Ραζή στον «Όρκο» θα συνεχίσει να έχει τον ρόλο του φίλου της Αλεξάνδρας στο «Maestro». Θα είναι, επίσης, πρωταγωνιστής και στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου, «Famagusta».

    Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης θα υποδυθεί τον μεγαλοδικηγόρο που θα αναλάβει την υπεράσπιση της πλοιοκτήτριας εταιρείας στη σειρά «Ναυάγιο» του Mega ενώ θα συμμετέχει και σε καθοριστικό ρόλο στο «Milky Way».

    Διαβάστε επίσης:

    Δημήτρης Ιτούδης: Τέλος από τον πάγκο της Εθνικής Μπάσκετ

    ZeniΘ: Δυναμική παρουσία στην 87η ΔΕΘ με πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα

    Τζορτζ Κλούνεϊ: Πουλάει την έπαυλή του στη λίμνη Κόμο έναντι 100 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ