• Media

    Η απίστευτη γκάφα της Κέιτλιν Τζένερ: Ευχήθηκε για τα γενέθλια της Κάιλι με φωτογραφία της Κένταλ (pics)

    • NewsRoom

    Κέιτλιν και Κάιλι Τζένερ


    Μια απίστευτη γκάφα έκανε η Κέιτλιν Τζένερ, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, Κάιλι, που έκλεισε πρόσφατα τα 22 της χρόνια και το γιόρτασε με ένα υπερπολυτελές ταξίδι στο Ποζιτάνο της Ιταλίας.

    Υπενθυμίζεται ότι η Κέιτλιν Τζένερ, πριν την αλλαγή φύλου που πραγματοποίησε ήταν ο Μπρους Τζένερ, Ολυμπιονίκης και πατέρας των δύο κοριτσιών, της Κάιλι και της Κένταλ, που απέκτησε με την Κρις Τζένερ. 

    Μετά την απόφασή της να αλλάξει φύλο, γεγονός είναι πως οι σχέσεις της Κέιτλιν με τις κόρες της έχει επηρεαστεί αρνητικά, ωστόσο αυτό είναι κάτι που η οικογένεια χειρίζεται διακριτικά.

    Παρ’ όλα αυτά, η γκάφα της Κέιτλιν στα γενέθλια της μικρής της κόρης αναμένεται να εντείνει εκ νέου την ψυχρότητα που κυριαρχεί ανάμεσά τους.

    Συγκεκριμένα, η Κέιτλιν θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην Κάιλι για τα γενέθλιά της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και έτσι επέλεξε να ανεβάσει μια φωτογραφία με την κόρη της, όταν ήταν μικρή. Μόνο που η κόρη που απεικονίζεται στην εν λόγω φωτογραφία δεν είναι η Κάιλι, αλλά η Κένταλ!

    Σχεδόν αμέσως, η Κέιτλιν αντιλήφθηκε το λάθος που έκανε και έσπευσε να διαγράψει τη φωτογραφία. Ωστόσο, σε αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, την «γκάφα» πρόλαβαν να παρατηρήσουν αρκετοί από τους 9, 3 εκατομμύρια ακολούθους της.

    Η φωτογραφία αναδημοσιεύθηκε κατόπιν από άλλους λογαριασμούς στο Instagram και τα σχόλια ήταν ποικίλα.

    Σε μια προσπάθεια να επανορθώσει το λάθος της, η Κέτλιν Τζένερ ανέβασε μια σειρά από άλλες φωτογραφίες, που απεικονίζουν και πάλι την ίδια σε παλιές στιγμές, ως Μπρους, παρέα με την πρώην σύζυγό του, Κρις Τζένερ και τα δύο του κόρες μαζί.

    View this post on Instagram

    Happy birthday @kyliejenner

    A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on



    ΣΧΟΛΙΑ