• Media

    GNTM: Πότε κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος – Δείτε το χιουμοριστικό τρέιλερ

    • NewsRoom

    Άγγελος Μπράτης, Βίκυ Καγιά, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός


    Ο τρίτος κύκλος του GNTM είναι γεγονός

    Πιο ανατρεπτικό και ενδιαφέρον από ποτέ αναμένεται να είναι το φετινό Greece’s Next Top Model, που επιστρέφει στις οθόνες μας την Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, μέσα από την συχνότητα του Star.

    Αυτή την φορά, τον τίτλο του απόλυτου μοντέλου της Ελλάδας διεκδικούν τόσο κορίτσια, όσο και αγόρια, που θα αγωνιστούν επί ίσοις όροις για την πολυπόθητη επικράτηση.

    Τα αγόρια έρχονται αυτή τη σεζόν, αποφασισμένα να αποδείξουν πως η μόδα και η ομορφιά δεν αποτελούν γυναικείο προνόμιο. Θα διεκδικήσουν δυναμικά τη θέση τους στο χώρο του ελληνικού μόντελινγκ. Τα κορίτσια από την άλλη, θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι ήταν -και παραμένουν- οι βασίλισσες της μόδας.

    Η fashion expert, Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας, Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής, Άγγελος Μπράτης, υποδέχονται στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής τη διακεκριμένη creative director, Ζενεβιέβ Μαζαρί, που, με τα καυστικά αλλά εύστοχα σχόλιά της, θα δώσει το δικό της στίγμα, στην πιο απαιτητική σεζόν του διαγωνισμού.

    Στόχος, η αναζήτηση του απόλυτου GNTM, που θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

    Εκτός, όμως, από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού έχει ο «Μέντορας» των διαγωνιζόμενων στο GNTM 3.

    Ο Γιώργος Καράβας θα είναι ο Μέντορας του GNTM3. Ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του μόντελινγκ. Με μεγάλη καριέρα εντός και εκτός συνόρων, πρωταγωνιστής σε παγκόσμιες καμπάνιες σημαντικών πολυεθνικών εταιριών, αλλά και πατέρας δύο παιδιών. Είναι ο πιο περιζήτητος άνδρας του ελληνικού μόντελινγκ, καθώς η μεσογειακή ομορφιά, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ο δυναμικός χαρακτήρας του, τον έχουν καθιερώσει εδώ και 17 χρόνια ως μοντέλο σε διεθνές επίπεδο, με τις προτάσεις από μεγάλα πρακτορεία του εξωτερικού να διαδέχονται η μία την άλλη.

    Όπως πάντα, ενεργό ρόλο στις δοκιμασίες θα έχει και η creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία εγγυάται το άρτιο αποτέλεσμα.

    Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι του GNTM 3, θα αξιολογηθούν από τους 4 κορυφαίους Έλληνες ειδικούς της μόδας, μέσα από διαδικασίες σκληρής εκπαίδευσης, και σε ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς, ενώ θα κληθούν να διαχειριστούν την αθέατη, δύσκολη πραγματικότητα του modelling.

    Κάθε εβδομάδα θα καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να έχουν την τέλεια φωτογραφία, εφαρμόζοντας πιστά και αδιαμαρτύρητα τις οδηγίες των φωτογράφων υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

    Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model 3 συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στον χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

    Δείτε εδώ το χιουμοριστικό τρέιλερ του τρίτου κύκλου του ριάλιτι μόδας:



    ΣΧΟΛΙΑ