• Media

    GNTM: Μετά την αποχώρηση ήρθε το διαζύγιο

    • NewsRoom

    GNTM 2019


    Βαθιά επίδραση φαίνεται πως ασκεί στις παίκτριες του GNTM η συμμετοχή τους στο ριάλιτι μόδας.

    Πολλές είναι οι περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή σε κάποιο ριάλιτι, μπήκαν στο παιχνίδι δεσμευμένοι και βγήκαν από αυτό χωρισμένοι. Η προβολή στη δημοσιότητα και ο εγκλεισμός τους σε έναν χώρο μακριά από τους οικείους τους φαίνεται ότι επηρεάζει πολλούς παίκτες που, μετά την συμμετοχή τους στο εκάστοτε παιχνίδι, ανασυναρμολογούν την προσωπική τους ζωή, κάνοντας αλλαγές και μια καινούρια αρχή.

    Τον ίδιο δρόμο φαίνεται πως επέλεξε για την προσωπική της ζωή και η μόλις χθες αποχωρήσασα από το ριάλιτι μόδας του Star, Greece’s Next Top Model, Εμμανουέλα, που φημολογείται ότι χώρισε με τον σύζυγό της.

    Αυτή την πληροφορία μετέφερε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελένη Τσολάκη μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Η 22χρονη Εμμανουέλα Μάινα, με την ιδιαίτερη ομορφιά, όχι απλώς μπήκε στο παιχνίδι δεσμευμένη, αλλά παντρεμένη, ενώ έκανε, μάλιστα συχνές αναφορές στον άντρα της, μιλώντας με τρυφερότητα γι’ αυτόν.

    Η Εμμανουέλσ Μάινα με τον σύζυγό της, Χρήστο

    Η αγαπημένη παίκτρια του GNTM, που θεωρούνταν φαβορί στη φετινή σεζόν του ριάλιτι ήταν παντρεμένη με τον σύντροφό της τα τελευταία δύο χρόνια και, όπως είχε δηλώσει η ίδια, εκείνος δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό παιχνίδι.

    Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι είχε δηλώσει, επίσης, ότι ονειρεύεται να πετύχει επαγγελματικά και παράλληλα να δημιουργήσει μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ωστόσο, βγαίνοντας από το GNTM, η Εμμανουέλα ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της, Χρήστο.

    «Χώρισαν γιατί, βγαίνοντας από το παιχνίδι, η Εμμανουέλα θεώρησε πως δεν θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο άνθρωπο», ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

    Η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα αποκάλυψε, επιπλέον, στον αέρα της εκπομπής ότι γνωρίζει τον σύζυγο της Εμμανουέλας. Συγκεκριμένα, είπε ότι ονομάζεται Χρήστος και κάνει δημόσιες σχέσεις σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.



    ΣΧΟΛΙΑ