• Media

    GNTM 2: Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο; (video)

    • NewsRoom


    Στις 21.00 στο Star

    Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το GNTM 2 με τα επίδοξα μοντέλα να παρουσιάζονται μπροστά στους κριτές και να διεκδικούν μία θέση στον μεγαλύτερο γυναικείο διαγωνισμό, που την προηγούμενη σεζόν καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

    Επειδή ένα επεισόδιο δεν είναι ποτέ αρκετό, το δεύτερο έχει ήδη προγραμματιστεί για την επόμενη ακριβώς ημέρα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

    Οι 4 σπουδαίοι κριτές του Greece’s Next Top Model, η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχουν καθίσει αναπαυτικά στις καρέκλες τους και αναζητούν την επόμενη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα, που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

    Ένα όμορφο πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο σώμα δεν αρκούν για να  οδηγήσουν στην κορυφή. Η λαμπερή προσωπικότητα, η αυτοπεποίθηση, η πειθαρχία, η σοβαρότητα, η αφοσίωση, είναι τα στοιχεία, που κάνουν τη διαφορά.

    Οι υποψήφιες GNTM θα αξιολογηθούν από τους 4 κορυφαίους Έλληνες ειδικούς στον χώρο της μόδας μέσα από διαδικασίες σκληρής εκπαίδευσης και ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς.

    Πώς θα διαχειριστούν οι υποψήφιες GNTM την αθέατη, δύσκολη πραγματικότητα του modelling; Πόσο επαγγελματίες θα φανούν κάνοντας φωτογραφίσεις μόδας, διαφημιστικά σποτ και πως θα αντιμετωπίσουν τα flash της δημοσιότητας;

    Κάθε εβδομάδα θα καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να  έχουν την τέλεια φωτογραφία μόδας. Πόσες θα καταφέρουν να εφαρμόσουν άψογα τις οδηγίες των κινηματογραφικών συνεργείων και των φωτογράφων σε μια διαφημιστική καμπάνια κάτω από αντίξοες συνθήκες;

    Τελικά, ποιες θα καταφέρουν να περπατήσουν με αποφασιστικότητα στην πασαρέλα των ονείρων τους, κάνοντάς τα ένα – ένα πραγματικότητα;

    Σε κάθε βήμα των κοριτσιών θα βρίσκεται κοντά τους μια ομάδα από Έλληνες διάσημους ειδικούς του χώρου, που παρακολουθεί και κρίνει την απόδοση τους.

    Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού θα έχει ο «Μέντορας» των κοριτσιών, η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών και πάντα σε συνεργασία με τους κριτές και τους εκάστοτε συντελεστές της δοκιμασίας (φωτογράφους, στυλίστες, πελάτες διαφημιστικών εταιρειών κλπ. ) θα είναι εκεί για να εμψυχώνει, να συμβουλεύει και να κατευθύνει τις υποψήφιες ώστε να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

    Παρούσα σε κάθε δοκιμασία θα είναι και η creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί,  η οποία εγγυάται το άρτιο αποτέλεσμα.

    Για τις υποψήφιες ένας είναι ο απόλυτος στόχος και θα κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν: η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

    Δείτε το trailer: 



    ΣΧΟΛΙΑ