array(0) {
}
        
    
Menu
-0%
Τζίρος: 119.28 εκατ.

ΕΤΑΔ: Παραδόθηκε το Κάμπινγκ Φαναρίου Κομοτηνής στον νέο μισθωτή

Media

GNTM 2: Στα ύψη ο ανταγωνισμός στο νέο trailer

Οι κριτές του GNTM
Comments

Λίγο πριν την μεγάλη επιστροφή του GNTM για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Star κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ με πρωταγωνιστές τα μοντέλα και την κριτική επιτροπή.

Με φούξια σανδάλια και ασορτί εσώρουχα που διαφαίνονται μέσα από τα σίθρου «πανωφόρια» τους, τα μοντέλα πραγματοποιούν ένα catwalk, σε στενό στου Ψυρρή, δίνοντας τα πάντα προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους απαιτητικούς κριτές.

Ο ανταγωνισμός μεγάλος και τα «νύχια» φαίνεται πως ήδη έχουν βγει ανάμεσα στα υποψήφια Greece’s Next Top Model.

Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός με αυστηρό βλέμμα είναι έτοιμοι να βαθμολογήσουν και να επιλέξουν την καλύτερη κοπέλα.

Τα γυρίσματα για το τρέιλερ, που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στα μέσα του Ιουλίου, ξεκίνησαν στις 4 τα ξημερώματα, «αναστατώνοντας» μέχρι και το μεσημέρι τους ανυποψίαστους περαστικούς.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με τις ατάκες της και την εκκεντρική προσωπικότητά της, βρίσκεται και φέτος δίπλα στα κορίτσια προκειμένου να τις βοηθήσει σε κάθε τους αποστολή.

Το GNTM 2 αναμένεται να μας καθηλώσει και φέτος με την πρεμιέρα να απέχει μόλις μερικές εβδομάδες.

Δείτε το νέο trailer:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η United Media εξαγόρασε το 50% του τηλεοπτικού σταθμού Alpha
Το «θαύμα» του Mega, μεταγραφή στον Σκάι, τι συμβαίνει με Σρόιτερ, τα παζάρια του Κανάκη και ο χαμός με τον Λαζόπουλο
Άννα Βίσση και Δήμητρα Κούστα: Η ιστορία μιας ισχυρής γυναικείας φιλίας
«Λύγισε» ο Έρικ Ντέιν μετά τη διάγνωση με ALS: Δεν νιώθω πως είναι το τέλος μου
Θεοδώρα Ντε Γκρες: Το κλειστό dinner party για τα γενέθλιά της
Δήμητρα Κούστα-Σοφία Καρβέλα: Γοητευτικές και ακαταμάχητες στη Νέα Υόρκη
Τα ρούχα της πριγκίπισσας Νταϊάνα που έγραψαν ιστορία βγαίνουν σε δημοπρασία
Nobu Food Festival 2025: Ένα γαστρονομικό ταξίδι σε τρεις μοναδικούς προορισμούς της Ελλάδας με τον διάσημο σεφ Nobu Matsuhisa
Τα Mad Video Music Awards 2025 από την ΔΕΗ αποκλειστικά στο MEGA
Πωλητήριο στο superyacht των $193 εκατ. – Απίστευτη πολυτέλεια και design για το Gigia