• Media

    Γιώργος Λιάγκας-Κατερίνα Γκαγκάκη: Βγήκαν να απολογηθούν και τα έκαναν χειρότερα: «Παρεΐστικη πλάκα, υπάρχει και μια αστεία πλευρά» (video)

    • NewsRoom
    γκαγκακη-λιαγκας

    Κατερίνα Γκαγκάκη και Γιώργος Λιάγκας


    Ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε χθες να ζητήσει συγγνώμη, μετά τις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η απαράδεκτη στάση και ο σχολιασμός τόσο του ίδιου όσο των υπολοίπων συντελεστών της εκπομπής Μεσημέρι του ΣΚΑΪ κατά την αναμετάδοση του περιστατικού σεξουαλικής επίθεσης στο ΑΠΘ.

    Όλα ξεκίνησαν στην εκπομπή της Πέμπτης κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ της εκπομπής του για το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια, πάνω στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της την ώρα που εκείνη μελετούσε. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ήταν σοκαριστική η αναισθησία που επέδειξε όλο το πάνελ την ώρα, οι οποίοι μάλιστα έσπαγαν πλάκα, αγνοώντας ακόμη και τον ίδιο τον ρεπόρτερ, ο οποίος αδυνατούσε να μεταφέρει την είδηση από τα χάχανα και τα δήθεν πονηρά σχόλια.

    Θύελλα αντιδράσεων και πληθώρα σχολιασμών προκάλεσε και η αντίδραση της υπεύθυνης του τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, Κατερίνας Γκαγκάκη, που χασκογελούσε αμέριμνα με την περιπέτεια της νεαρής φοιτήτριας, δείχνοντας πλήρη αδυναμία να αντιληφθεί την σοβαρότητα της υπόθεσης. «Έσταζε το ταβάνι;» ήταν ένα από τα σχόλια που ακούγεται να βγαίνει από το στόμα της κ. Γκαγκάκη την ώρα της εκπομπής, η οποία έδειξε ότι αδυνατεί να ξεχωρίσει τι είναι σοβαρό και τι αστείο…

    Μετά από όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, ακολούθησε πανικός στα social media, ενώ, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει έντονη ενόχληση στη διοίκηση του ΣΚΑΪ για τον χειρισμό του θέματος.

    Στην εκπομπή της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε στο θέμα απολογούμενος και ξεκαθάρισε πως η πράξη του φοιτητή είναι καταδικαστέα. Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι ο σχολιασμός ήταν υπερβολικός, ενώ την ίδια άποψη εξέφρασαν και οι συνεργάτες του.

    Ωστόσο από τα λεγόμενά του Γιώργου Λιάγκα φάνηκε ούτε αυτή τη φορά κατάλαβε το λάθος του επιμένοντας πως το ζήτημα έχει μια αστεία διάσταση.

    «Κάναμε ένα λάθος χθες, το συγκεκριμένο θέμα το αντιμετωπίσαμε λίγο, όπως θα το αντιμετωπίζαμε σε ένα καφενείο, σε μια παρέα, γιατί έχει και μια αστεία διάσταση και πήραμε την αστεία διάσταση κάνοντας μια πλάκα και μη δίνοντας την ξεκάθαρη θέση και στάση μας ότι αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέο» είπε χαρακτηριστικά ο Λιάγκας.

    Από τη δική της μεριά η Κατερίνα Γκαγκάκη έκανε λόγο για μια…. παρεΐστικη πλάκα και ζήτησε το θέμα να σταματήσει εκεί.



    ΣΧΟΛΙΑ