• Media

    Γιώργος Λιάγκας: Αυτά είναι τα δύο νέα πρόσωπα στην εκπομπή του

    • NewsRoom
    γιωργος-λιαγκας

    Γιώργος Λιάγκας


    Μετά την έξοδο της Κάλλιας Ελευθερίου από το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», δύο νέα πρόσωπα έκαναν την είσοδό τους στην εκπομπή.

    Ο λόγος για τον Νίκο Γεωργιάδη και την Έλενα Κώνστα.

    Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε τους δύο νέες συνεργάτες του λέγοντας:

    «Σήμερα έχουμε τους καινούργιους της παρέας. Καλώς ήρθατε. Να ξεκινήσουμε από τη γυναίκα. Η Έλενα Κώνστα θα είναι μαζί μας από σήμερα μια-δυο φορές τη βδομάδα. Θα είναι και τις υπόλοιπες ημέρες στην ομάδα της εκπομπής και θα μας κάνει πάρα πολύ ωραία θέματα.

    Ο Νίκος Γεωργιάδης είναι φίλος μου. Το συζητάγαμε από την αρχή της σεζόν. Δεν μας κάθισε στην αρχή. Από τώρα και μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν θα είναι μαζί μας εδώ στην παρέα της εκπομπής».

    Δείτε το βίντεο:

    Από την άλλη πλευρά, η δημοσιογράφος Κάλλια Ελευθερίου δήλωσε για την ξαφνική αποχώρησή της από την εκπομπή:

    «Εντάξει, ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα, 6 μήνες με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Νομίζω ότι αυτό που ήθελα να κάνω, να πάρω ένα μάθημα από την ελληνική τηλεόραση και να καταλάβω πως γίνεται μια ζωντανή εκπομπή, με όλες τις δυσκολίες και με όλα αυτά που πρέπει να κάνει μπροστά στον αέρα…

    Για μένα ήταν πολύ σημαντικό ότι ο σταθμός μου έδειξε εμπιστοσύνη και έκανα αυτό που έκανα τόσο καιρό. Τώρα θα δείξει, είναι πολύ νωρίς για να δω τι θα γίνει παρακάτω. Προφανώς στενοχωρήθηκα, είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι μια ομάδα και τους αγάπησα όλους έναν προς έναν πάρα πολύ και αυτοί το ίδιο πιστεύω».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ