• Media

    Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Αν Ήμουν Πλούσιος»

    • NewsRoom

    Γιώργος Αγγελόπουλος


    Μετά το τέλος του «Τατουάζ», ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνεχίζει την πορέια του στο χώρο της υποκριτικής και επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Αν Ήμουν Πλούσιος».

    Τα γυρίσματα των επεισοδίων του ξεκίνησαν και μάθαμε το προφίλ του χαρακτήρα που υποδύεται ο Ντάνος.

    Πρόκειται για τον 35χρονο Αντρέι Τζώρτζεβιτς, ο οποίος έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα από Σέρβους γονείς. Υπήρξε αστυνομικός, ενώ τώρα ακολουθεί το επάγγελμα του ιδιωτικού ντετέκτιβ.

    Περιγράφεται ως ευφυής, μεθοδικός, πολυμήχανος και φυσικά γοητευτικός. Η αχίλλειος πτέρνα του είναι το γυναικείο φύλο, κάτι που αναμένεται να βάλει «φωτιές».

    Μάλιστα, ένα στοιχείο του χαρακτήρα του είναι εμπνευσμένο από τον ίδιο, καθώς ο Αντρέι είναι οπαδός του ποδοσφαίρου και μάλιστα, όπως και ο Ντάνος, πρώην παίκτης στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

    Ο Αντρέι παίρνει τη ζωή πολύ στα σοβαρά, όπως και τις υποθέσεις που αναλαμβάνει να εξιχνιάσει, ενώ κάθε υπόθεση γι’ αυτόν είναι προσωπική.

    Μοναδικός στόχος του είναι η απόδοση της δικαιοσύνης.

    Στο «Αν Ήμουν Πλούσιος» έρχεται για να διερευνήσει, για λογαριασμό του οργανισμού της τυχερής τριπλέτας, το θέμα της Σμαράγδας, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι η ανήλικη έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης.

    Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει κλείσει για περίπου 20 επεισόδια και το ντεμπούτο του στη σειρά αναμένεται σύντομα.

    Δείτε τις φωτογραφίες:



    ΣΧΟΛΙΑ