Δεν μεταδόθηκαν σήμερα Πέμπτη 2/2 οι πρωινές εκπομπές του Open «Ανοιχτή επικοινωνία» (Νιφλής – Φωσκόλου) και «Ώρα Ελλάδος» (Καμπουράκης – Σάθης).
Ο λόγος είναι η τρίτη κατά σειρά μέσα σε λίγες ημέρες στάση εργασίας που προκήρυξε η ΕΤΙΤΑ, το συνδικαλιστικό όργανο των τεχνικών των ιδιωτικών καναλιών, για τους τεχνικούς του Open οι οποίοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις πενιχρές αυξήσεις της τάξεως των 30 ευρώ μηνιαίως (συν 40 ευρώ διατακτικές) που έδωσε η διοίκηση ενώ εκκρεμεί και η καταβολή υπερωριών έως και τριών μηνών.
Η ΕΤΙΤΑ είχε και στο παρελθόν (το 2020) λάβει ανάλογες αποφάσεις μετά από κατάργηση τμημάτων εξωτερικών μεταδόσεων και την απόλυση 38 τεχνικών.
Έναν χρόνο πριν, το 2019 τρεις από τις τέσσερις τηλεοπτικές σειρές του σταθμού «κόπηκαν» λόγω χαμηλής τηλεθέασης με τους τεχνικούς να απειλούν τότε με μηνύσεις κατά του τηλεοπτικού σταθμού, καθώς τα απλήρωτα δεδουλευμένα είχαν φθάσει και πάλι τους τρεις μήνες.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στα άκρα η σύγκρουση για τα Προσφυγικά: Η επίθεση στον Χαρδαλιά, η παρέμβαση Κυρανάκη και έκκληση Δούκα για διάλογο
- Όμιλος Eurobank: Η ERB Asfalistiki στηρίζει το έργο του υπ. Άμυνας Κύπρου και της Εθνικής Φρουράς για την οδική ασφάλεια
- ΤτΕ: Επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας, άνοδος του πληθωρισμού – Πρόβλεψη για ανάπτυξη 1,9% παρά τους γεωπολιτικούς κλυδωνισμούς
- ΔΕΗ: Πέρασαν εννέα πακέτα, 192 εκατ. τμχ., αξίας 44 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.