array(0) {
}
        
    
Menu
-0.66%
Τζίρος: 246.05 εκατ.

Έλια Πορταλάκη: Ποια είναι η γυναίκα, που «ξεκλειδώνει» τον κόσμο του Οίκου Sotheby’s στην Ελλάδα

Media

Γιατί δεν είδαμε πρωινές εκπομπές στο Open

Comments

Δεν μεταδόθηκαν σήμερα Πέμπτη 2/2 οι πρωινές εκπομπές του Open «Ανοιχτή επικοινωνία» (Νιφλής – Φωσκόλου) και «Ώρα Ελλάδος» (Καμπουράκης – Σάθης).

Ο λόγος είναι η τρίτη κατά σειρά μέσα σε λίγες ημέρες στάση εργασίας που προκήρυξε η ΕΤΙΤΑ, το συνδικαλιστικό όργανο των τεχνικών των ιδιωτικών καναλιών, για τους τεχνικούς του Open οι οποίοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις πενιχρές αυξήσεις της τάξεως των 30 ευρώ μηνιαίως (συν 40 ευρώ διατακτικές) που έδωσε η διοίκηση ενώ εκκρεμεί και η καταβολή υπερωριών έως και τριών μηνών.

1

Η ΕΤΙΤΑ είχε και στο παρελθόν (το 2020) λάβει ανάλογες αποφάσεις μετά από κατάργηση τμημάτων εξωτερικών μεταδόσεων και την απόλυση 38 τεχνικών.

Έναν χρόνο πριν, το 2019 τρεις από τις τέσσερις τηλεοπτικές σειρές του σταθμού «κόπηκαν» λόγω χαμηλής τηλεθέασης με τους τεχνικούς να απειλούν τότε με μηνύσεις κατά του τηλεοπτικού σταθμού, καθώς τα απλήρωτα δεδουλευμένα είχαν φθάσει και πάλι τους τρεις μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα κάνει ο Μιχελάκης στην K Group του Κυριακού, Ζούλας, Δημητριάδης, Κρητικός… τριαρχία στον Σκάι, τι ετοιμάζει η Μανωλίδου και τα 100 εκατ. του ΕΚΚΟΜΕΔ
The Circle by glo™ HILO: Ένα premium ταξίδι εμπειριών στο νέο κόσμο του glo™ HILO στην Ελλάδα
Κωνσταντίνος Αργυρός: Σχεδιάζει να ασχοληθεί με την πολιτική; Τι απαντά ο ίδιος (video)
Άννα Βίσση και Δήμητρα Κούστα στο The Brando, το απόκοσμο πολυτελές νησί στην άλλη άκρη της γης
Myrτos by Asimakis: Ο Κεφαλονίτης σεφ άνοιξε δικό του εστιατόριο στο Λονδίνο και μας αποκαλύπτει το γαστρονομικό του ταξίδι
Αθηνά Ωνάση: Έκανε νέα εμφάνιση με ολόσωμη κατακόκκινη φόρμα τύπου «Αλαντίν», σε επίδειξη μόδας του αγαπημένου της σχεδιαστή
Πρίγκιπας Λούις: Το νέο πορτρέτο πάνω σε yacht για τα 8α γενέθλιά του από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ
Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη ολόσωμη selfie, 20 ημέρες μετά τη γέννα
Αλεξάνδρα Νίκα: Η νέα εμφάνιση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
Όμιλος Antenna: Τα σχέδια ανάπτυξης της GEDI και της La Repubblica – Συνάντηση Κυριακού με τον πρόεδρο της Ιταλίας