Menu
1.59%
Τζίρος: 91.83 εκατ.

Αγορά εργασίας: «Φως στο τούνελ» βλέπουν οι ευρωπαίοι recruiters μετά από χρόνια προκλήσεων

Media

Γιατί δεν είδαμε πρωινές εκπομπές στο Open

Comments

Δεν μεταδόθηκαν σήμερα Πέμπτη 2/2 οι πρωινές εκπομπές του Open «Ανοιχτή επικοινωνία» (Νιφλής – Φωσκόλου) και «Ώρα Ελλάδος» (Καμπουράκης – Σάθης).

Ο λόγος είναι η τρίτη κατά σειρά μέσα σε λίγες ημέρες στάση εργασίας που προκήρυξε η ΕΤΙΤΑ, το συνδικαλιστικό όργανο των τεχνικών των ιδιωτικών καναλιών, για τους τεχνικούς του Open οι οποίοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις πενιχρές αυξήσεις της τάξεως των 30 ευρώ μηνιαίως (συν 40 ευρώ διατακτικές) που έδωσε η διοίκηση ενώ εκκρεμεί και η καταβολή υπερωριών έως και τριών μηνών.

1

Η ΕΤΙΤΑ είχε και στο παρελθόν (το 2020) λάβει ανάλογες αποφάσεις μετά από κατάργηση τμημάτων εξωτερικών μεταδόσεων και την απόλυση 38 τεχνικών.

Έναν χρόνο πριν, το 2019 τρεις από τις τέσσερις τηλεοπτικές σειρές του σταθμού «κόπηκαν» λόγω χαμηλής τηλεθέασης με τους τεχνικούς να απειλούν τότε με μηνύσεις κατά του τηλεοπτικού σταθμού, καθώς τα απλήρωτα δεδουλευμένα είχαν φθάσει και πάλι τους τρεις μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σίσσυ Χρηστίδου: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας σύντροφός της (pics)
Η «κατάρα του Drake» συνεχίζεται: Ο δημοφιλής ράπερ έχασε 1,5 εκατ. δολ. ποντάροντας στην Αργεντινή
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης βάφτισε τον γιο του στο Πήλιο
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η προπόνηση με τον αδελφό της Αλεξάνδρας Νίκα
Άννα Βίσση: Διακοπές σε θρυλικό θέρετρο στη γαλλική ριβιέρα
Facebook και Instagram: Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα λειτουργίας στις δύο πλατφόρμες (upd)
Το summer gathering του Αλαφούζου, η Κοσιώνη στον ΑΝΤ1, πού κλείνει ο Στρατής Λιαρέλλης, που θα πάει ο Παναγιώτης Στάθης, η συμφωνία της Σκορδά και η αποχώρηση Θεοδωράκη
Σακίρα: Στο στόχαστρο της ισπανικής φορολογικής αρχής για 55 εκατ. ευρώ βρίσκεται η pop star
Trish Christakis: Ποια είναι η ερυθρόλευκη δημοσιογράφος που μίλησε ελληνικά με τον Αντετοκούνμπο (pics+video)
Σίλα Γκέντζογλου: Συνελήφθη για ναρκωτικά η γνωστή τραγουδίστρια – Είχε κάνει ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην Κωνσταντινούπολη