array(0) {
}
        
    
Menu
-0.58%
Τζίρος: 229.57 εκατ.

Δαβάκης: Ουσιαστικές ενέσεις ισχύος η αναβάθμιση των F-16, η υποστήριξη των Mirage, η αγορά Rafale και F-35

Media

Γιάννης Παπαδόπουλος: Επίσημα προσωρινός πρόεδρος της ΕΡΤ

Γιάννης Παπαδόπουλος, πρόεδρος της ΕΡΤ
Comments

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την προσεχή Γενική Συνέλευση της ΕΡΤ Α.Ε. την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να εισηγηθεί την επιλογή του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαδόπουλου ως προσωρινού Προέδρου της ΕΡΤ Α.Ε., εν όψει της ολοκλήρωσης της θητείας του Κωνσταντίνου Ζούλα.

Ο Υφυπουργός ευχαριστεί τον απερχόμενο Πρόεδρο για το σημαντικό έργο του για την δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία.

1

Η ΕΡΤ, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, τα τελευταία 5 χρόνια αναβάθμισε σημαντικά το προϊόν που παρουσιάζει στο κοινό, προχωρώντας, μεταξύ άλλων, σε σημαντικές καινοτομίες όπως το Ertflix και επενδύοντας μέσω του ErtNews στη συνεχή, αντικειμενική ενημέρωση.

Είναι σημαντικό νέα και παλιά μέλη της Διοίκησης να συνεχίσουν στη λογική της συνεχούς εξέλιξης με βασικό γνώμονα τον σεβασμό των χρημάτων των Ελλήνων φορολογούμενων.

Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι έχει εκκινήσει ήδη η διαδικασία που προβλέπει ο Ν. 5062/2023 για το νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων στον δημόσιο τομέα, έχει ήδη αποσταλεί στο ΑΣΕΠ το αντίστοιχο σχέδιο και τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Προέδρου της ΕΡΤ με τη διαδικασία που προβλέπεται μέσω του ΑΣΕΠ.

Ακολουθεί το βιογραφικό του Γιάννη Παπαδόπουλου:

O Γιάννης Παπαδόπουλος ξεκίνησε την τηλεοπτική σταδιοδρομία του στην ΕΡΤ. Έχει εργαστεί ως ρεπόρτερ, συντάκτης επί της ύλης, κοινοβουλευτικός, διπλωματικός και πολιτικός συντάκτης, αρχισυντάκτης και παρουσιαστής ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών, ενώ τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια διετέλεσε σε διευθυντικές θέσεις σε εφημερίδες, τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Παράλληλα, έχει υπηρετήσει ως στέλεχος του Γραφείου Τύπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας από το 1997 έως το 2021.

Είναι πτυχιούχος του London School of Economics στις Πολιτικές Επιστήμες και τις Διεθνείς Σχέσεις (BSc), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) International Βusiness Αdministration στο SOAS University of London και αυτή την περίοδο είναι υποψήφιος διδάκτορας (PhD candidate) στα Μέσα Ενημέρωσης και την Επικοινωνία στο University of Leicester.

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Νέος Γενικός Διευθυντής Εμπορίας ο Χάρης Παπουλίδης

Apple: Έχασε δικαστική διαμάχη με την ΕΕ – Γιατί καλείται να πληρώσει €13 δισ.

H Ευρωπαϊκή Λιμενική Πολιτική και οι νέες προκλήσεις

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κικίλιας: «Η αποτύπωση των συμφωνιών Ελλάδας – ΗΠΑ θα είναι η μείωση του κόστους ζωής των Ελλήνων»
Γκίκας από ΚΕΔΕ: Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν καταβληθεί περίπου 26 εκατ. ευρώ για Μεταφορικό Ισοδύναμο Επιβατών και Επιχειρήσεων
Διάκριση για τρεις καθηγητές του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών
Ο Πειραιάς στο επίκεντρο της ναυτιλιακής ανάκαμψης – Σταθεροποίηση στη Διώρυγα του Σουέζ, ανησυχίες από την πειρατεία στη Σομαλία
Τι κερδίζει η ΑΚΤΩΡ από το deal Εξάρχου στο LNG
Ντίμης Κρίτσας: Αντίο στον τελευταίο αριστοκράτη της υψηλής ραπτικής
Χώρα κλειδί η Ελλάδα στον νέο ενεργειακό χάρτη της Ευρώπης – Μπαράζ ντιλ – Οι νέες προοπτικές
Σομαλία: Ισπανοί κομάντος του ναυτικού έσωσαν το πλήρωμα του δεξαμενόπλοιου της Latsco Marine Management
Κλώνης (Intracom Holdings): Υποτιμημένη η μετοχή – Ταμείο στα €200 εκατ.
Σταύρος Κυριακούλης: Το παιδί της Κατοχής, που πάλεψε με τα κύματα και βγήκε νικητής στην στεριά…