array(0) {
}
        
    
Menu
0.21%
Τζίρος: 188.54 εκατ.

Καρυστιανού κατά της κυβέρνησης για τo Athens Alitheia Forum: Θέλουν μια κοινωνία σε καταστολή

Media

Γιάννης Παπαδόπουλος: Επίσημα προσωρινός πρόεδρος της ΕΡΤ

Γιάννης Παπαδόπουλος, πρόεδρος της ΕΡΤ
Comments

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την προσεχή Γενική Συνέλευση της ΕΡΤ Α.Ε. την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να εισηγηθεί την επιλογή του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαδόπουλου ως προσωρινού Προέδρου της ΕΡΤ Α.Ε., εν όψει της ολοκλήρωσης της θητείας του Κωνσταντίνου Ζούλα.

Ο Υφυπουργός ευχαριστεί τον απερχόμενο Πρόεδρο για το σημαντικό έργο του για την δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία.

1

Η ΕΡΤ, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, τα τελευταία 5 χρόνια αναβάθμισε σημαντικά το προϊόν που παρουσιάζει στο κοινό, προχωρώντας, μεταξύ άλλων, σε σημαντικές καινοτομίες όπως το Ertflix και επενδύοντας μέσω του ErtNews στη συνεχή, αντικειμενική ενημέρωση.

Είναι σημαντικό νέα και παλιά μέλη της Διοίκησης να συνεχίσουν στη λογική της συνεχούς εξέλιξης με βασικό γνώμονα τον σεβασμό των χρημάτων των Ελλήνων φορολογούμενων.

Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι έχει εκκινήσει ήδη η διαδικασία που προβλέπει ο Ν. 5062/2023 για το νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων στον δημόσιο τομέα, έχει ήδη αποσταλεί στο ΑΣΕΠ το αντίστοιχο σχέδιο και τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Προέδρου της ΕΡΤ με τη διαδικασία που προβλέπεται μέσω του ΑΣΕΠ.

Ακολουθεί το βιογραφικό του Γιάννη Παπαδόπουλου:

O Γιάννης Παπαδόπουλος ξεκίνησε την τηλεοπτική σταδιοδρομία του στην ΕΡΤ. Έχει εργαστεί ως ρεπόρτερ, συντάκτης επί της ύλης, κοινοβουλευτικός, διπλωματικός και πολιτικός συντάκτης, αρχισυντάκτης και παρουσιαστής ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών, ενώ τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια διετέλεσε σε διευθυντικές θέσεις σε εφημερίδες, τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Παράλληλα, έχει υπηρετήσει ως στέλεχος του Γραφείου Τύπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας από το 1997 έως το 2021.

Είναι πτυχιούχος του London School of Economics στις Πολιτικές Επιστήμες και τις Διεθνείς Σχέσεις (BSc), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) International Βusiness Αdministration στο SOAS University of London και αυτή την περίοδο είναι υποψήφιος διδάκτορας (PhD candidate) στα Μέσα Ενημέρωσης και την Επικοινωνία στο University of Leicester.

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Νέος Γενικός Διευθυντής Εμπορίας ο Χάρης Παπουλίδης

Apple: Έχασε δικαστική διαμάχη με την ΕΕ – Γιατί καλείται να πληρώσει €13 δισ.

H Ευρωπαϊκή Λιμενική Πολιτική και οι νέες προκλήσεις

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαράντης: Στα 53,1 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025 – Δίνει μέρισμα 0,39 ευρώ ανά μετοχή
Μπρατάκος (ΕΒΕΑ): Χρειάζονται σαφή όρια στις παρεμβάσεις στην αγορά – Προτεραιότητα η αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας
Reuters: Eπιφυλακτικοί οι αναλυτές σχετικά με την απελευθέρωση-ρεκόρ αποθεμάτων πετρελαίου από τον Διεθνή Οργανισμό Ενέργειας
Λούκας (CVC): Έρχεται το Fund X που θα επικεντρωθεί σε επενδύσεις σε Ευρώπη και ΗΠΑ – Το μεγαλύτερο ταμείο εξαγορών
Αεροπορικές: Τα καύσιμα βάζουν «φωτιά» στα εισιτήρια σε Ευρώπη και Ασία – Ποιες εταιρείες αυξάνουν τις χρεώσεις
MERMEREN KOMBINAT: Επανεκλογή της Jasna Azhievska στο Διοικητικό Συμβούλιο
Πρατηριούχοι: «Αισχροκερδεί το κράτος, ανήθικα τα μέτρα»
ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων €9 εκατ. – Στα €2,7 εκατ. οι διαφυγόντες φόροι (πίνακας)
Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Αποδέσμευση 400 εκατ. βαρελιών πετρελαίου από στρατηγικά αποθέματα – Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα
Κυρανάκης: «Όσο διαρκεί ο πόλεμος μεγαλώνει ο κίνδυνος για αυξήσεις σε αεροπορικά και ναυσιπλοΐα»