Menu
-2.22%
Τζίρος: 347.01 εκατ.

Fitch: Επιβεβαίωσε το ΒΒΒ της Ελλάδας, διατήρησε σταθερές τις προοπτικές

Media

Γιάννης Παπαδόπουλος: Επίσημα προσωρινός πρόεδρος της ΕΡΤ

Γιάννης Παπαδόπουλος, πρόεδρος της ΕΡΤ
Comments

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την προσεχή Γενική Συνέλευση της ΕΡΤ Α.Ε. την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να εισηγηθεί την επιλογή του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαδόπουλου ως προσωρινού Προέδρου της ΕΡΤ Α.Ε., εν όψει της ολοκλήρωσης της θητείας του Κωνσταντίνου Ζούλα.

Ο Υφυπουργός ευχαριστεί τον απερχόμενο Πρόεδρο για το σημαντικό έργο του για την δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία.

1

Η ΕΡΤ, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, τα τελευταία 5 χρόνια αναβάθμισε σημαντικά το προϊόν που παρουσιάζει στο κοινό, προχωρώντας, μεταξύ άλλων, σε σημαντικές καινοτομίες όπως το Ertflix και επενδύοντας μέσω του ErtNews στη συνεχή, αντικειμενική ενημέρωση.

Είναι σημαντικό νέα και παλιά μέλη της Διοίκησης να συνεχίσουν στη λογική της συνεχούς εξέλιξης με βασικό γνώμονα τον σεβασμό των χρημάτων των Ελλήνων φορολογούμενων.

Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι έχει εκκινήσει ήδη η διαδικασία που προβλέπει ο Ν. 5062/2023 για το νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων στον δημόσιο τομέα, έχει ήδη αποσταλεί στο ΑΣΕΠ το αντίστοιχο σχέδιο και τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Προέδρου της ΕΡΤ με τη διαδικασία που προβλέπεται μέσω του ΑΣΕΠ.

Ακολουθεί το βιογραφικό του Γιάννη Παπαδόπουλου:

O Γιάννης Παπαδόπουλος ξεκίνησε την τηλεοπτική σταδιοδρομία του στην ΕΡΤ. Έχει εργαστεί ως ρεπόρτερ, συντάκτης επί της ύλης, κοινοβουλευτικός, διπλωματικός και πολιτικός συντάκτης, αρχισυντάκτης και παρουσιαστής ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών, ενώ τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια διετέλεσε σε διευθυντικές θέσεις σε εφημερίδες, τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Παράλληλα, έχει υπηρετήσει ως στέλεχος του Γραφείου Τύπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας από το 1997 έως το 2021.

Είναι πτυχιούχος του London School of Economics στις Πολιτικές Επιστήμες και τις Διεθνείς Σχέσεις (BSc), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) International Βusiness Αdministration στο SOAS University of London και αυτή την περίοδο είναι υποψήφιος διδάκτορας (PhD candidate) στα Μέσα Ενημέρωσης και την Επικοινωνία στο University of Leicester.

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Νέος Γενικός Διευθυντής Εμπορίας ο Χάρης Παπουλίδης

Apple: Έχασε δικαστική διαμάχη με την ΕΕ – Γιατί καλείται να πληρώσει €13 δισ.

H Ευρωπαϊκή Λιμενική Πολιτική και οι νέες προκλήσεις

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Relevent: Η εταιρεία του billionaire Στίβεν Ρος, τα δικαιώματα του Champions League και το ελληνικό deal των 300 εκατ. ευρώ
Ana Vega (Bayer Ελλάς): «Το clawback δημιουργεί ασφυκτικό περιβάλλον για την καινοτομία
Ηλίας Κουτσουπιάς: Ποιο είναι το νέο… πουλέν του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ελλάδας
Pizza Fan: Το σουηδικό ενδιαφέρον, ο Μονεμβασιώτης και τι θα κάνει ο Κώστας Αντάρας
Μεταφορά συντελεστή δόμησης: Πώς «ξεκλειδώνουν» επιπλέον τετραγωνικά και όροφοι
To παρασκήνιο της αποχώρησης Μεμή και ο Αλαφούζος, το στοίχημα του DPG και ο ρόλος του Μπαλή, αλλαγές στη Wide Media και τι συμβαίνει με την Eurovision
Το Mononews στην Tate Britain: Supermodels, heroin chic και η προκλητική γοητεία των 90s
Έμποροι πετρελαίου σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ για την επιστροφή δεξαμενόπλοιων υπό κυρώσεις
Ολλανδία: Ακτιβιστές εισήλθαν σε εργοτάξιο κέντρου δεδομένων της Microsoft καθώς οι αντιδράσεις κατά των data centers επεκτείνονται σε όλη την Ευρώπη
Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών: Στις 16 Νοεμβρίου ξεκινούν οι εργασίες αναβάθμισης του Κρατικού Αερολιμένα Χίου