array(0) {
}
        
    
Menu
0.72%
Τζίρος: 239.99 εκατ.

MSCI Greece Standard: Καμία νέα εισαγωγή – Στις 8 οι μετοχές του δείκτη

Media

Φως στο Τούνελ: Σαρωτική πρωτιά τον Μάρτιο

Αγγελική Νικολούλη
Comments

Σάρωσε το Φως στο Τούνελ τον μήνα Μάρτιο.

Η εκπομπή έρευνας του MEGA με την Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ερευνώντας υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο και παρέμεινε γι’ ακόμα έναν μήνα στην κορυφή της τηλεθέασης.

1

Στο δυναμικό κοινό 18-54, το Φως στο Τούνελ σημείωσε μέσο όρο 30,2%, 10 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερο από τον μέσο όρο του Φεβρουαρίου (20,1%).

Αντιστοίχως, ανοδικά ήταν τα ποσοστά και στο σύνολο του κοινού, όπου ο μέσος όρος της εκπομπής ήταν 29,2%, αυξημένος κατά σχεδόν 7 μονάδες σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα (22,3%).

Στη ζώνη μετάδοσής της, η εκπομπή άφησε πίσω τα προγράμματα του ανταγωνισμού κατά 12 και πλέον μονάδες τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54, όσο και στο σύνολο κοινού.

Κάθε Παρασκευή, κατά μέσο όρο 777.883 τηλεθεατές παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες και τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη -ειδικότερα για την υπόθεση της Πάτρας– με την κάλυψη να αγγίζει τους 1.667.900 τηλεθεατές.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε επιμέρους γυναικείο κοινό το Φως στο Τούνελ κατέγραψε μέσο όρο 39,6%.

Η Αγγελική Νικολούλη κάθε Παρασκευή στις 23:20 κάνει έρευνα με αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης:

Αγγελική Νικολούλη: Τι απαντά για το κόκκινο σακάκι

Πάτρα: Σε οντισιόν του X Factor ο Μάνος, 2 μήνες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξάνδρα Νίκα-Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτό είναι το φύλο του μωρού τους – Τι δήλωσε ο Γιώργος Νίκας (video)
Flat Hunters: Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο real estate σόου του ΑΝΤ1
Αλεξάνδρα Νίκα: Περιμένει το δεύτερο παιδί της – Το βίντεο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον γιο τους
Δημήτρης Θεοδωρίδης: Στο Καραϊσκάκη με τον 8χρονο γιο του για το ντέρμπι των «αιωνίων»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ θα γίνει κουμπάρα του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Νίκα
Super Bowl: Η καθηλωτική εμφάνιση του Bad Bunny – Γιατί επέλεξε Zara
D3lta: Η Άννα Βίσση ανέβασε στη σκηνή τον Ρομπέρτο Κούστα (video)
Ο Κακούσης και η δημοσιογραφία, ο «προχώ» Ζούλας και o αλχημιστής Χιώτης, ο Παπαστάθης και η «μεταμέλεια», που πάει ο… Σεφερλής, το κλάμα του Αιμίλιου και ποια κανάλια πάνε Nova
Άννα Βίσση: Ταξίδι αναψυχής στο κοσμοπολίτικο Μπάντεν-Μπάντεν
Η Κόνι Θεοδώρου βάζει πέναλτι… αλά Πανένκα στο Allwyn Game Time