• Media

    «Έξαψη»: Η Βίκυ βάζει τη ζωή της σε κίνδυνο – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 22-24/2

    • NewsRoom


    Αλήθειες και ψέματα βγαίνουν στο φως, γεγονότα και αποκαλύψεις που θα σοκάρουν, έρχονται αυτή την εβδομάδα στην «Έξαψη». Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

    Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου
    (Επεισόδιο 22)

    Η Κλαίρη και ο Γιάννος έχουν έναν επεισοδιακό τσακωμό. Η ρωγμή στο γάμο του Αλέξανδρου και της Εβίτας μοιάζει ανεπανόρθωτη, κάνοντας τα παιδιά να υποψιάζονται πως κάτι συμβαίνει.

    Η Βίκυ εξαφανίζεται μυστηριωδώς, βάζοντας τη ζωή της σε κίνδυνο και η Μαρίνα την αναζητά τρομοκρατημένη. Ο Γιάννος απειλεί τον Τίμο για τα κλεμμένα ναρκωτικά, λέγοντάς του πως θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα.

    Εβίτα και Τζόυ φτάνουν στο Ναύπλιο. Η Εβίτα πιέζει τον πατέρα της να ομολογήσει την αλήθεια σχετικά με τη φυλάκισή του. Η Κλαίρη προσπαθεί να βρει την ηρεμία της, μη μπορώντας να σταματήσει να σκέφτεται τον Αλέξανδρο.

    Τρίτη 23 Φεβρουαρίου
    (Επεισόδιο 23)

    Η συνάντηση του Αλέξανδρου και της Κλαίρης είναι πιο ηλεκτρισμένη από ποτέ. Η Βίκυ ξυπνά, χωρίς να έχει καμία μνήμη γύρω από τα γεγονότα της προηγούμενης νύχτας.

    Η απόδραση του Μπαρδάκα αναστατώνει τον Αλέξανδρο και την Κλαίρη. Ο Μηνάς διαβάλει τον Κωστή στη Μαρίνα.

    Η Εβίτα δεν σταματά να υποψιάζεται τον Αλέξανδρο. Ο Γιάννος βρίσκει παρηγοριά στη Βάλια. Ο Τζώρτζης δέχεται μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη στη φυλακή. Μια κρυμμένη αλήθεια έρχεται στο φως για να ταρακουνήσει τον Κωστή.

    Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου
    (Επεισόδιο 24)

    Η Κλαίρη δε μπορεί να συγκεντρωθεί σε τίποτα μετά τη συνάντησή της με τον Αλέξανδρο. Η Βάλια ξυπνά στην αγκαλιά του Γιάννου. Η Βίκυ επισκέπτεται τον τόπο του τροχαίου προσπαθώντας να θυμηθεί τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς.

    Ο Πέτρος ενημερώνει τον Τζώρτζη για κάθε εξέλιξη γύρω από την κατάσταση της Βίκυς. Η Τζόυ ανακαλύπτει τη σχέση της Εβίτας με τον Κωστή. Ακόμη, ο Τίμος δέχεται επίθεση από δυο μαυροντυμένους αγνώστους.

    Διαβάστε επίσης:

    «Σιωπηλός Δρόμος»: Νέα δραματική σειρά με την υπογραφή των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη στο MEGA

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου (video)

    HBO: Αυτή είναι η σειρά με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα για το 2020



    ΣΧΟΛΙΑ