array(0) {
}
        
    
Menu
0.25%
Τζίρος: 227.93 εκατ.

Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα, μόλις 55 ετών – Η σπαρακτική ανάρτηση της κόρης της

Media

Εξαφανίστηκε η ταινιοθήκη του Mega από το YouTube

Comments

Το τελευταίο 24ωρο η ταινιοθήκη του Mega έχει κατέβει από το YouTube, με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον διαθέσιμη για προβολή.

Πρόκειται για τις κλασικές, αλλά και νεότερες σειρές του «Μεγάλου Καναλιού» που φιλοξενούνταν στη γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα.

Επεισόδια όπως των Απαράδεκτων, του Ρετιρέ κ.ά. δεν είναι πλέον διαθέσιμα. Οι σειρές και οι υπόλοιπες εκπομπές του Mega δεν παίζουν ούτε στο megatv.com, ωστόσο παραμένει ενεργό στο YouTube το αρχείο ειδήσεών του.

Ωστόσο το live stream είναι ακόμα ενεργό και οι σειρές παίζουν κανονικά, ανάλογα με το πρόγραμμα που είναι αναρτησμένο στην επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού.

Πάντως, ακόμη δεν έχει ξεκινήσει ο πλειστηριασμός της ταινιοθήκης του Mega και διαδικτυακά ήταν ο μόνος τρόπος για να παρακολουθεί ο κόσμος τις αγαπημένες του σειρές που σε λίγο καιρό θα ανήκουν πιθανότατα σε έναν από τους ιδιοκτήτες των καναλιών με άδεια γενικού τύπου πανελλαδικής εμβέλειας.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση αν το αρχείο κατέβηκε οριστικά ή θα επανέλθει στο κανάλι.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαδρόσος στην ΑΝΤ1, η τύχη της Αρτέμιδος, η δικαστική μάχη Ρέβη – Κουρδή με τον ΣΚΑΙ, το τέλος του Survivor, που πάει η Σία Κοσιώνη και τι κάνει ο Σρόιτερ στον Flash
ΣΚΑΙ: Ο Άγγελος Πετρόπουλος αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ομίλου
Γιάννης Κούστας: Birthday dinner στη Βουλιαγμένη με θέμα τα ταξίδια του με τη Δήμητρα Κούστα
Στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Παπαδρόσος – Η επίσημη ανακοίνωση
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποιοι πήγαν στο μεγάλο πάρτυ για τη γιορτή και τα γενέθλια του τραγουδιστή
Χρυσή Βαρδινογιάννη-Νικόλαος Ντε Γκρες: Νέα σικ εμφάνιση σε εκδήλωση στα νότια προάστια
Μύρισε καλοκαίρι με τη Hellenic Seaways: Speedαρε για Σαρωνικό με άνεση και προσφοράρες έως και -50%
Λίλι Κόλινς: Η ανάρτηση της από τη Μύκονο – «Το Emily in Paris ταξιδεύει στην Ελλάδα για μία τελευταία επική περιπέτεια»
Phantom X: Η νέα lifestyle καμπάνια της Under Armour με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καράβα
Βασίλης Παπαδρόσος: Κοντά στη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 ή σε άλλη υψηλόβαθμη θέση