Menu
0.01%
Τζίρος: 314.73 εκατ.

Επανεκλογή του Πέτρου Παναγιωτίδη στην διοίκηση της Castor

Media

Eurovision: Στις 10 Μαρτίου η παρουσίαση του τραγουδιού της Ελλάδας

Στεφανία Λυμπερακάκη, Eurovision
Comments

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου θα παρουσιαστεί από την ΕΡΤ το «Last Dance», το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 65η Eurovision.

H ερμηνεύτριά του τραγουδιού Στεφανία Λυμπερακάκη μαζί με τον σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα, για την ελληνική συμμετοχή και για τις λεπτομέρειες του βιντεοκλίπ που γυρίζεται αυτές τις ημέρες.

Η Στεφανία μίλησε για ένα πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, ενώ ο Κώστας Καρύδας ανέφερε ότι το βιντεοκλίπ αφηγείται μία ιστορία φανταστική και ονειρική, η οποία πατάει στο μήνυμα του τραγουδιού ότι όλα στη ζωή είναι περαστικά και ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούργια αρχή.

Όπως είπε επίσης το βιντεοκλίπ θα είναι διαφορετικό από τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στο Ρότερνταμ, την οποία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Το τραγούδι έχει δημιουργηθεί από τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τους Arcade και την Sharon Vaughn.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Voice: Αφιερωμένη στον Γιώργο Μαζωνάκη η πρεμιέρα
Η Άννα Βίσση ινκόγκνιτο στη λαϊκή αγρυπνία για τον Μαζωνάκη – «Δε θα ξεχάσω τη φωνή του»
Νταλάρας για Μαζωνάκη: Ο Γιωργάκης, ο συμπατριώτης μου από την Κοκκινιά έφυγε, καλή του ώρα (Βίντεο)
Dara: Το συγκινητικό «αντίο» της νικήτριας της Eurovision στον Γιώργο Μαζωνάκη (video)
Γιάννης Κούστας: Αυτό είναι το νέο mega yacht των 80 μέτρων – Η Δήμητρα Κούστα έσπασε τη σαμπάνια (video)
Μπλε Ώρες: Το Πήλιο γίνεται σκηνικό πάθους, προδοσίας και φόνου
Μαριάννα Λάτση: Στο τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα (video)
Νονός ο Κωνσταντίνος Αργυρός (video)
Ελένη Μενεγάκη: Ανέβασε φωτογραφία αγκαλιά με τον Μαζωνάκη – «Καλό ταξίδι Γιώργο μου. Θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη»
Μαζωνάκης: Έντεχνοι, ράπερ και λαϊκοί τραγουδιστές τον αποχαιρέτησαν σε εμφανίσεις τους