Την Τετάρτη 10 Μαρτίου θα παρουσιαστεί από την ΕΡΤ το «Last Dance», το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 65η Eurovision.
H ερμηνεύτριά του τραγουδιού Στεφανία Λυμπερακάκη μαζί με τον σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα, για την ελληνική συμμετοχή και για τις λεπτομέρειες του βιντεοκλίπ που γυρίζεται αυτές τις ημέρες.
Η Στεφανία μίλησε για ένα πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, ενώ ο Κώστας Καρύδας ανέφερε ότι το βιντεοκλίπ αφηγείται μία ιστορία φανταστική και ονειρική, η οποία πατάει στο μήνυμα του τραγουδιού ότι όλα στη ζωή είναι περαστικά και ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούργια αρχή.
Όπως είπε επίσης το βιντεοκλίπ θα είναι διαφορετικό από τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στο Ρότερνταμ, την οποία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Το τραγούδι έχει δημιουργηθεί από τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τους Arcade και την Sharon Vaughn.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Ιράν έτοιμο να ρίξει «νέα χαρτιά στο πεδίο της μάχης» αν ξαναρχίσει ο πόλεμος
- Apple: Ο Τζον Τέρνους νέος ηγέτης του τεχνολογικού κολοσσού – Το μήνυμα του Τιμ Κουκ που αποχωρεί από CEO μετά από 15 χρόνια
- Σχέδιο μαμούθ για την ΟΣΥ: Έρχονται στην Αθήνα πάνω από 500 νέα λεωφορεία και εκατοντάδες νέοι οδηγοί
- Τι θα ζητήσει η Λάουρα Κοβέσι από τον Γιώργο Φλωρίδη: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ και οι 3 ευρωπαίοι εισαγγελείς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.