Menu
0.55%
Τζίρος: 306.26 εκατ.

Jumbo: Στήνεται το πρώτο κατάστημα στον Καναδά – Το «Coming Soon» στο Τορόντο

Media

Eurovision: Στις 10 Μαρτίου η παρουσίαση του τραγουδιού της Ελλάδας

Στεφανία Λυμπερακάκη, Eurovision
Comments

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου θα παρουσιαστεί από την ΕΡΤ το «Last Dance», το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 65η Eurovision.

H ερμηνεύτριά του τραγουδιού Στεφανία Λυμπερακάκη μαζί με τον σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα, για την ελληνική συμμετοχή και για τις λεπτομέρειες του βιντεοκλίπ που γυρίζεται αυτές τις ημέρες.

Η Στεφανία μίλησε για ένα πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, ενώ ο Κώστας Καρύδας ανέφερε ότι το βιντεοκλίπ αφηγείται μία ιστορία φανταστική και ονειρική, η οποία πατάει στο μήνυμα του τραγουδιού ότι όλα στη ζωή είναι περαστικά και ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούργια αρχή.

Όπως είπε επίσης το βιντεοκλίπ θα είναι διαφορετικό από τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στο Ρότερνταμ, την οποία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Το τραγούδι έχει δημιουργηθεί από τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τους Arcade και την Sharon Vaughn.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέρτι: Μία ιστορία από εκείνες που γίνονται τραγούδι – Πρεμιέρα απόψε με διπλό επεισόδιο
Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε συνεδρία στο πατάρι εστιατορίου με τον υπνοθεραπευτή (video)
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η γερασμένη εμφάνισή της στην πρεμιέρα (video)
Ντέμης Νικολαΐδης: Το διαζύγιο από τη Δέσποινα Βανδή και η τραγική απώλεια της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου (video)
Άννα Βίσση: Η πρόβα και το dinner με τη στιλίστρια της Μαντόνα λίγο πριν το ΟΑΚΑ (pics & video)
Νεκρός στα 27 του ο Πρίσλεϊ Γκέρμπερ, γιος της Σίντι Κρόφορντ
Blue Star Ferries, η σταθερά στο ταξίδι σου!
Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
Η μάχη Γιαννακόπουλου – Κυριακού για το CNN, o Ζούλας και το Φάντασμα της Όπερας, οι 4 καρέκλες της ΕΡΤ, ένα quiz για κορυφαίο στέλεχος του ΑΝΤ1 και η Πάολα πάει The Voice
Καρβέλας: Δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά, μία φορά έκανα μπάφο στα 18 μου – Ήπια μπύρα και με πήρε ο ύπνος (βίντεο)