array(0) {
}
        
    
Menu
-0.55%
Τζίρος: 251.37 εκατ.

ΥΠΠΟ – ΕΚΚΟΜΕΔ: Το νέο 5ετές Σχέδιο Δράσης «Greece On Screen» αξίας 750 εκατ. ευρώ που θα φέρει τη νέα εποχή στην οπτικοακουστική δημιουργία

Media

Έρευνα @ mononews: Ο λόγος στους αναγνώστες μας!

Comments

Το mononews.gr, πιστό στη δέσμευσή του να βελτιώνει συνεχώς το περιεχόμενο, τις υπηρεσίες και την αναγνωστική εμπειρία που προσφέρει στο κοινό του, δίνει βήμα στους αναγνώστες του, ώστε να εκφράσουν οι ίδιοι τη δική τους άποψη για αυτό, να αξιολογήσουν τη μέχρι τώρα πορεία του και να διατυπώσουν τις δικές τους επιθυμίες, ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη για το ίδιο.

Στόχος μας να βελτιστοποιήσουμε την εικόνα, το περιεχόμενο και την εμπειρία που προσφέρουμε ως ανταπόδοση για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε έμπρακτα κάθε μήνα.

Με τη συμμετοχή σας στο νέο μας ερωτηματολόγιο, μπορείτε να συμβάλλετε ενεργά στο έργο μας και να μας βοηθήσετε να σας προσφέρουμε καθημερινά ακόμη πιο πλούσιο περιεχόμενο, που επικεντρώνεται σε θέματα κυρίως οικονομικά, τραπεζικά, ναυτιλιακά, επιχειρηματικά και πολιτικά.

Το ερωτηματολόγιό μας είναι σύντομο και διαρκεί μόλις 3 λεπτά. Οι απαντήσεις σας είναι άκρως εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την παραγωγή στατιστικών δεδομένων.

Γιατί στο mononews.gr η γνώμη σας μετράει.

Μπορείτε να λάβετε μέρος στην έρευνά μας πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί έφυγε ο Παπαδρόσος από τον Σκάι, η Κοσιώνη προς την έξοδο, «καραμπόλες» στην ΕΡΤ, το δυναμικό comeback Λαζόπουλου, η Τσαπανίδου στο πλευρό του Τσίπρα και ο διπλός ρόλος Παπαμιμίκου σε Open–ΠΑΟΚ
Το Canal+ παίρνει όλο το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό «πακέτο» στο Βέλγιο και «σβήνει» το σενάριο του Disney+
Όλη η αλήθεια για τη Σία Κοσιώνη: Η «έξοδος» από τον Σκάι, το κρίσιμο ραντεβού και η φυγή Παπαδρόσου
Η πρώτη νίκη του streaming στην Ευρώπη! To Disney+ πήρε το Champions League και όλο το «πακέτο» στο Βέλγιο
Παραιτείται ο Βασίλης Παπαδρόσος από τον ΣΚΑΪ
Άνοιξη στην ΙΚΕΑ: Νέα προϊόντα για μικρές αλλαγές αλλά μεγάλη ανανέωση στο σπίτι σας
Τι θα κάνει ο Μιχελάκης στην K Group του Κυριακού, Ζούλας, Δημητριάδης, Κρητικός… τριαρχία στον Σκάι, τι ετοιμάζει η Μανωλίδου και τα 100 εκατ. του ΕΚΚΟΜΕΔ
IKEA: Εγκαινιάστηκε νέο μεγαλύτερο κατάστημα στη Ρόδο – Αναβαθμισμένη εμπειρία αγορών στο νησί
Η ITA Airways γίνεται μέλος της Star Alliance
Stoiximan AegeanBall Festival 2026: Η 8η χρονιά αποκαλύπτει τις εκπλήξεις της και υπόσχεται να γράψει ξανά ιστορία στη Σύρο