Menu
-0.35%
Τζίρος: 293.63 εκατ.

Ευρώπη Holdings: Επιστροφή κεφαλαίου 0,31 ευρώ ανά μετοχή – Στις 14 Οκτωβρίου η αποκοπή

Media

Έρευνα @mononews: Η απόψή σας μετράει!

Comments

Το mononews.gr, πιστό στη δέσμευσή του να βελτιώνει συνεχώς το περιεχόμενο, τις υπηρεσίες και την αναγνωστική εμπειρία που προσφέρει στο κοινό του, δίνει βήμα στους αναγνώστες του, ώστε να εκφράσουν οι ίδιοι τη δική τους άποψη για αυτό, ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη.

Στόχος μας να βελτιστοποιήσουμε το περιεχόμενο, την εικόνα και την εμπειρία που προσφέρουμε ως ανταπόδοση για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε έμπρακτα κάθε μήνα.

Με τη συμμετοχή σας στο νέο μας ερωτηματολόγιο, μπορείτε να συμβάλλετε ενεργά στο έργο μας και να μας βοηθήσετε να σας προσφέρουμε καθημερινά ακόμη πιο πλούσιο περιεχόμενο, που επικεντρώνεται σε θέματα κυρίως οικονομικά και επιχειρηματικά.

Το ερωτηματολόγιό μας είναι σύντομο και διαρκεί λιγότερο από 2 λεπτά. Οι απαντήσεις σας είναι άκρως εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την παραγωγή στατιστικών δεδομένων.

Γιατί στο mononews.gr η γνώμη σας μετράει.

Προς ενημέρωσή σας η έρευνα έχει ολοκληρωθεί.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΡΤ: Ο Άρης Παναγιωτίδης αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου
Νέα μιντιακή κίνηση-ματ Αλαφούζου, «κλείδωσε» ως το 2031 την GBL
Τέλος εποχής για το «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 – Δεν ανανεώνεται η συνεργασία μετά από σχεδόν 30 χρόνια
Τι μπορεί να διεκδικήσει ο Σπορ FM TV από τη δεξαμενή σχεδόν 1,3 εκατ. συνδρομητών των Nova και Magenta TV
Τσεχία: Δε θα συμμετέχει στη Eurovision για οικονομικούς λόγους
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραιτήθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου από CEO της ΕΡΤ – Το επόμενο βήμα σε μεγάλο τηλεοπτικό οργανισμό
Όμιλος Κυριακού: Νέος αντιπρόεδρος στην Ελλάδα ο Νίκος Νικολακόπουλος
To νέο στοίχημα του Αλαφούζου, το ντέρμπι Βουγιουκλάκη-Μανιατάκου στην ΕΡΤ, που ποντάρει ο Ιβάν Σαββίδης, το νέο αθλητικό του Σκάι και Αδαμαντία vs Βελίκα
3.232.703 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Σεπτέμβριο
Το Big-4 στα 62 εκατ. ευρώ! Τα ποσά-ρεκόρ στα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League