• Media

    Your Face Sounds Familiar: Επιστρέφει με πρόσωπα έκπληξη και μία τρανταχτή αποχώρηση από την κριτική επιτροπή

    • NewsRoom

    Your Face Sounds Familiar


    Ποιοι θα επανδρώσουν τον νέο κύκλο του αγαπημένου παιχνιδιού μιμήσεων;

    Πολλά υποσχόμενο έρχεται για μία ακόμη χρονιά το Your Face Sounds Familiar, που επιστρέφει στους δέκτες μας, μέσα από την συχνότητα του Ant1 τον ερχόμενο μήνα, γεμίζοντας και πάλι τις Κυριακές μας.

    Στην φετινή αναμέτρηση μιμήσεων, το τιμόνι του παιχνιδιού κρατά και πάλι η Μαρία Μπεκατώρου, που έχει ταυτιστεί απόλυτα με τον ρόλο της παρουσιάστριας στο εν λόγω πρότζεκτ και θα ήταν δύσκολο να αντικατασταθεί επιτυχώς από οποιοδήποτε άλλο όνομα.

    Στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 ανακοινώθηκαν σήμερα όλες οι ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, σχετικά με τα πρόσωπα που θα επανδρώσουν τον φετινό κύκλο. Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά και η δημοσιογραφική ομάδα της, δυνατά ονόματα και πρόσωπα έκπληξη θα απαρτίσουν την φετινή ομάδα, που υπόσχεται να κρατάει καλή παρέα και να ψυχαγωγεί τους τηλεθεατές κάθε Κυριακή βράδυ.

    Πιο συγκεκριμένα, οι 10 «παίκτες» του φετινού YFSF είναι οι εξής:

    -Ευριδίκη
    -Μαρία Ανδρούτσου
    -Δανάη Λουκάκη
    -Τάνια Μπρεάζου
    -Κατερίνα Κουκουράκη

    και

    -Λάμπης Λιβιεράτος
    -Γιώργος Χρανιώτης
    -Στέφανος Μουαγκιέ
    -Νικόλας Ραπτάκης
    -Ηλίας Μπογδάνος

    Παράλληλα, η κριτική επιτροπή του show μεταμφιέσεων θα επανδρωθεί για ακόμη μία χρονιά από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν, προκάλεσαν αίσθηση και έβαλαν τη δική τους πινελιά στο να γίνει ξεχωριστό το πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα, στη θέση των κριτών θα δούμε να κάθονται και πάλι οι Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Μαζωνάκης και Δημήτρης Σταρόβας. Ηχηρή απουσία θα είναι, ωστόσο, αυτή της Μιμής Ντενίση, η οποία, όπως έγινε γνωστό, δεν θα συμμετέχει στον νέο κύκλο του παιχνιδιού. Την θέση της στην καρέκλα του κριτή θα πάρει η αγαπημένη ηθοποιός, Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

    Σημειώνεται ότι το πρώτο γύρισμα του YFSF θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, ενώ η προβολή του επεισοδίου αναμένεται να γίνει την πρώτη Κυριακή του ίδιου μήνα.



    ΣΧΟΛΙΑ