Στο Open επιστρέφει ο Τζώνη Καλημέρης, αναλαμβάνοντας Διευθυντής Επιχειρησιακής Λειτουργίας. Παράλληλα, εντάσσεται στο Δ.Σ. του σταθμού.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το OPEN καλωσορίζει τον Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Επιχειρησιακής Λειτουργίας (Chief Operating Officer) και παράλληλα εντάσσεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού.
Ο Τζώνης Καλημέρης, καταξιωμένο στέλεχος με τεράστια εμπειρία σε επιτελικές θέσεις των μεγαλύτερων ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών και βαθιά γνώση της σύγχρονης τηλεοπτικής βιομηχανίας, θα ενισχύσει καθοριστικά τον στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση για την περαιτέρω ανάπτυξη του σταθμού.
Διαβάστε επίσης:
Σάκης Τανιμανίδης: Τι απαντά για την υπόθεση φοροδιαφυγής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε με τον Τραμπ στη Νέα Υόρκη
- Ρέθυμνο: Δέκα συλλήψεις για εγκληματική ομάδα με απάτες σε κτηνοτροφικές επιδοτήσεις και διακίνηση ναρκωτικών
- Γερμανία: Ιστορική συντριβή για το CDU – Κινδυνεύει να μείνει εκτός Βουλής στο Μεκλεμβούργο
- WSJ: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να επιβάλλουν κυρώσεις στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.