• Media

    Ενοχλημένη η Δήμητρα Ματσούκα με περιοδικό που φωτογραφήθηκε

    • NewsRoom
    ματσουκα

    Δήμητρα Ματσούκα


    Φανερά ενοχλημένη έδειξε η Δήμητρα Ματσούκα, με τον τίτλο που έβαλαν στην τελευταία της φωτογράφιση στο DownTown: «Η επιστροφή του σέξι κοριτσιού». Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και τόνισε ότι παρότι είχε μια καλή συνεργασία, στη φωτογράφiση “μπήκε πάλι ένας τίτλος που δεν ξέρω σε τι και ποιον εξυπηρετεί. Δεν είχα πάει πουθενά.

    Είμαι μάχιμη θεατρικά κάθε χρόνο. Η ανάγκη για το επίθετο “σέξι” εμένα μου κάνει και μπανάλ και καθόλου δεν με διευκολύνει σε αυτό που κάνω. Γιατί σε αυτή την παράσταση, το τελευταίο που ζητείται από εμένα είναι να είμαι σέξι», δήλωσε χαρακτηριστικά και παραδέχθηκε πως ενώ είχαν μια καλή συνεργασία στο τέλος «χαλάστηκε».

    Η ηθοποιός τόνισε πως τα τελευταία δέκα χρόνια «έχει πάρει το νόμο στα χέρια της» και προτιμά να δίνει μόνο γραπτές συνεντεύξεις αφού έτσι νιώθει πιο προστατευμένη και ασφαλής.

    «Έχω πάρει το νόμο στα χέρια μου, γιατί γίνονταν πράγματα που με ενοχλούσαν. Το να μπει στο στόμα μου μια λέξη που δεν είναι της αισθητικής μου, για κάποιο λόγο με ενοχλεί πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δήμητρα Ματσούκα: Καταδίκη σε φυλάκιση 8 μηνών με τριετή αναστολή για χρέη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Ματσούκα: Έριξε τα social media με το μαγιό της (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ