• Media

    Ελληνοφρένεια κατα Alpha : Ο Βερύκιος είναι κράχτης έξω στα κανάλια – Μας λογοκρίνανε (video)

    • NewsRoom


    “Ο Βερύκιος είναι ο κράχτης έξω στα κανάλια. Κάνει 3% όταν βγαίνει ή όταν κάνει εμφάνιση και λέει τις χαζομάρες που λέει. Μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας είναι είδος από μόνο του δεν κόβεται, μόνο λογοκρίνεται”, είπε μεταξύ άλλων, ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης στην εκπομπή “30+3” του Myportal.gr.

    Συγκεκριμένα, ο γνωστός τσολίας της “Ελληνοφρένειας” ανέφερε τους λόγους που κόπηκε η επιτυχημένη σατυρική εκπομπή από τον Alpha και πέταξε τα “καρφιά” του στον Δήμο Βερύκιο ο οποίος είχε δηλώσει, ότι κόπηκε επειδή δεν πουλούσε και δεν συνέφερε εμπορικά και οικονομικά το εν λόγω πρόγραμμα.

    Ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας άφησε να εννοηθεί ότι πίσω από το κόψιμο της εκπομπής, υπήρχαν πολιτικές σκοπιμότητες καθώς και στα νούμερα της τηλεθέασης της τελευταίας τους εμφάνισης στον Alpha σημείωσαν 20%.

    “Μας κόψανε, τελείως, μας λογοκρίνανε. Κάθε βλακεία δεν θα μείνει αναπάντητη. Η θέση της σάτιρας είναι απέναντι στην εξουσία, όποιος κι αν είναι στην εξουσία. Ο «πολιτικός» χώρος που με καλύπτει είναι απέναντι από την εξουσία. 35 άτομα έμειναν άνεργα μετά το κόψιμο του Alpha”.

    Δείτε το video:



    ΣΧΟΛΙΑ