• Media

    Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Το Σάββατο 8 Ιανουαρίου η μεγάλη πρεμιέρα (video)

    • NewsRoom
    ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ


    Το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στις 20:00 κάνει πρεμιέρα το Ελλάδα έχεις Ταλέντο στον ΑΝΤ1.

    Το Νο1 επιτυχημένο ψυχαγωγικό σόου στον κόσμο επιστρέφει στον ANT1, στο κανάλι που πρώτο το έφερε στην Ελλάδα, και θα είναι συναρπαστικό, τολμηρό, επικίνδυνο, συγκινητικό και γεμάτο φαντασία!

    Τα φώτα του Ελλάδα έχεις Ταλέντο ανάβουν το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, στις 20:00, και η σκηνή γεμίζει από έμπνευση, θετική ενέργεια, χιούμορ, ανταγωνισμό, επιβράβευση, αλλά και διαγωνιζόμενους που θα μας καθηλώσουν και θα μας εκπλήξουν! Ένα απολαυστικό ταξίδι ξεκινά, με σκοπό την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα κερδίσει τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

    Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του διασημότερου σόου στον πλανήτη κάθονται τέσσερα ξεχωριστά πρόσωπα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα θα δίνουν το πράσινο φως στους συμμετέχοντες.

    Πόσα ΝΑΙ και πόσα ΟΧΙ θα πουν; Ποια ταλέντα θα τους εντυπωσιάσουν;

    Στο τιμόνι της παρουσίασης, θα είναι ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, ένα εκρηκτικό δίδυμο με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας, που θα δώσει μία απολαυστική νότα στο βραβευμένο οικογενειακό σόου.

    Πόσο καλά ξέρουμε την Έλενα Χριστοπούλου;

    Δυναμική, στιλάτη, έντονη προσωπικότητα, ευαίσθητη και συναισθηματική. Διαθέτει αμέτρητες γνώσεις γύρω από τη μόδα και είναι μάνατζερ γνωστών προσώπων της ελληνικής showbiz. Η Έλενα Χριστοπούλου ό,τι κάνει στη ζωή της θέλει να το κάνει καλά και με αλήθεια. Της αρέσει να πειραματίζεται με τη δουλειά της και πιστεύει ότι η επιτυχία έρχεται πάντοτε μέσα από τις δυσκολίες, ακόμα και από τα λάθη.

    Ο ρόλος του κριτή τής ταιριάζει γάντι, και στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει την οξυδέρκεια, την εμπειρία και το ένστικτό της για να ξεχωρίσει εκείνους που μπορούν να λάμψουν στο μέλλον!

    Δείτε βίντεο από τα backstage του Ελλάδα έχεις Ταλέντο:

    Διαβάστε επίσης:

    Πρώτο κανάλι ο ΑΝΤ1 το 2021 στο Δυναμικό Κοινό

    Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφει κανονικά με το νέο έτος – Το πρώτο trailer χωρίς τον Παναγιωτόπουλο

    Survivor: Πανωλεθρία για τους Διάσημους – Ποιοι κινδυνεύουν με αποχώρηση



    ΣΧΟΛΙΑ