• Media

    Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Μεγάλος νικητής ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός

    • NewsRoom
    Κωνσταντίνος Τσαμαδός

    Μεγάλος νικητής ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός


    Ολοκληρώθηκε το Ελλάδα έχεις Ταλέντο στον ΑΝΤ1, με τον 15χρονο Κωνσταντίνο  Τσαμαδό να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού.

    Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα, μαζί με τους Νικόλα Ράπτη και Σταύρο Σβήγκο υποδέχθηκαν τους 12 εντυπωσιακούς φιναλίστ, οι οποίοι ανέβασαν στη σκηνή του σόου ένα τελευταίο act, με σκοπό να κερδίσουν τον τίτλο, αλλά και το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

    Το Σάββατο 7 Μαΐου υποκλιθήκαμε στη μαγεία και το ταλέντο των: Kings Don’t Care, Christian Wedoy & Melanie Simic, Ευφραιμίας Χαλιλοπούλου, Δημήτρη Τσίγγου, Κωνσταντίνου Τσαμαδού, Kseniia Kochenkova, First Bollywood Dance Academy Greece, Gennady Papizh, Μαριλένης Κουντούρη & Αλέξανδρου Παπανδρέου, SKT Street Workout, Les Felines και Body control crew.

    Όλοι οι διαγωνιζόμενοι εντυπωσίασαν και όλοι διεκδίκησαν μια θέση στο όνειρο, αλλά ο Μεγάλος Νικητής, που συγκέντρωσε την πλειοψηφία των θετικών ψήφων των τηλεθεατών, ήταν μόνο ένας, ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός.

    Ο 15χρονος, ένα μικρό παιδί αγροτικής οικογένειας από το Ψάρι Κορινθίας που πηγαίνει ακόμα σχολείο, ερμήνευσε άλλο ένα δημοτικό τραγούδι υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής και η φωνή του ακούστηκε σε όλη την Ελλάδα, ενώ, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, με το έπαθλο των 50.000 ευρώ, θα βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του.

    Τη 2η θέση κατέλαβε το χορευτικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη Kings Don’t Care, παρουσιάζοντας μια άκρως δυναμική χορογραφία που περιελάμβανε χορευτικούς σχηματισμούς με αλλαγές κουστουμιών, ενώ την 3η θέση συμπλήρωσε το χορευτικό δίδυμο από την Κύπρο, η 11χρονη Μαριλένη Κουντούρη και ο 13χρονος Αλέξανδρος Παπανδρέου που ξεσήκωσαν τη σκηνή χορεύοντας tango, cha cha και salsa με hip hop!

    Κωνσταντίνος Τσαμαδός
    Κωνσταντίνος Τσαμαδός

    Η φαντασμαγορική απονομή του τίτλου, αλλά και του επάθλου των 50.000 στον Μεγάλο Νικητή, έγραψαν το συγκινητικό φινάλε του Ελλάδα έχεις Ταλέντο.

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 9 Μαΐου 2022



    ΣΧΟΛΙΑ