• Media

    Ελεονώρα Μελέτη: Οι νέοι συνεργάτες της μετά το μπαράζ αποχωρήσεων από την εκπομπή της

    • NewsRoom
    Ελεονώρα Μελέτη

    Ελεονώρα Μελέτη


    Μετά το «μπαράζ» αποχωρήσεων από την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» και την πολυσυζητημένη κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της Ελεονώρας Μελέτη και του Νίκου Μάνεση, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε σήμερα τους νέους της συνεργάτες.

    Ο λόγος για τους δημοσιογράφους, Βίκυ Χαντζή και Πέτρο Καρσιώτη.

    «Καλημέρα, καλώς σας βρήκα! Έχω πάρα πολύ όμορφη παρέα, κυριολεκτικά και όχι μόνο. Θα βάλουμε στη μέρα σας λίγο κόκκινο, γιατί είναι η επικαιρότητα βαριά, με ραγδαίες εξελίξεις και η Βίκυ Χαντζή είναι άνθρωπος που ξέρει και διαχειρίζεται πλέον τα πάντα. Πάθος πολύ μεγάλο έχει μέσα του και αυτός εδώ ο άνθρωπος που βλέπετε, ο Πέτρος Καρσιώτης», είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη της εκπομπής.

    Υπενθυμίζεται ότι αποχώρησε το μεγαλύτερο μέρος της δημοσιογραφικής ομάδας της Ελεονώρας Μελέτη.

    Ειδικότερα, μετά την Τίνα Μιχαηλίδου και τον Ευτύχη Γρυφάκη, που πρόσφατα βρήκαν νέα τηλεοπτική στέγη, από την εκπομπή έφυγαν οι δημοσιογράφοι Τάσος Τεργιάκης, Κάλλια Καρτσάκη, καθώς και η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ασπασία Κάρλου.

    Τόσο ο Τάσος Τεργιάκης όσο και η Κάλλια Καρτσάκη, πέρσι βρίσκονταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο πρώτος, μάλιστα, υπέβαλλε την παραίτησή του μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής.

    Οι παραιτήσεις έγιναν δεκτές από την υπεύθυνη πλέον της εκπομπής και διευθύντρια ενημέρωσης του καναλιού Άρτεμις Δήμου.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ