• Media

    Ελένη Μενεγάκη: Με καθυστέρηση 40′ βγήκε στον «αέρα» και εξήγησε τι συνέβη (video)

    • NewsRoom

    Ελένη Μενεγάκη


    Με καθυστέρηση 40′ βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής, το μεσημέρι της Τρίτης, η Ελένη Μενεγάκη.

    Αιτία στάθηκε το σοβαρό τεχνικό πρόβλημα που είχε ο Alpha από τις 12 το μεσημέρι, όταν ξαφνικά το σήμα του σταθμού χάθηκε.

    Γύρω στις 12:22 έγινε μια προσπάθεια επιστροφής του σήματος και για μερικά δευτερόλεπτα εμφανίστηκε μια κάρτα με το σήμα του καναλιού, ωστόσο, λίγο αργότερα έπεσε και πάλι «μαύρο».

    Λίγο πριν τις 12:30 ξεκίνησε η σταδιακή αποκατάσταση του σήματος. Όμως, στη θέση του δελτίου ειδήσεων είδαμε επανάληψη της σειράς «Το Σόι Σου». Στη συνέχεια, στη θέση της Ελένης Μενεγάκη έπαιξε το σίριαλ «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».

    Εν τέλει στις 13:40 βγήκε στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη λέγοντας ότι μέχρι και η μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου ανησύχησε και της τηλεφώνησε.

    Με ένα μεγάλο χαμόγελο, η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στο κρεβάτι που είχαν στο πλατό της εκπομπής της και εξήγησε:

    «Σας ανησυχήσαμε λίγο; Δεν πειράζει! Συμβαίνουν αυτά καμία φορά στην τηλεόραση. Απρόοπτα! Τεχνικά είναι όλα, μπορούν να συμβούν» και στη συνέχεια αποκάλυψε:

    «Καταλαβαίνω ότι ανησυχήσατε… γιατί για να φτάσει η μάνα μου να πάρει τηλέφωνο και να μου πει ‘τι συμβαίνει παιδί μου και δεν σε βλέπω’ γιατί αυτό είναι το θέμα μας… Κατάλαβα ότι έγινε πολύ θέμα. Έγινε, πέρασε, τελείωσε και προχωράμε»!

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ