• Media

    Εκτός λειτουργίας το Facebook- Προβλήματα και στο Instagram (pic)

    • NewsRoom
    φεισμπουκ-ινσταγκραμ


    Εκτός λειτουργίας είδαν πολλοί χρήστες παγκοσμίως να βγαίνει το Facebook το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ αρκετά προβλήματα παρουσιάστηκαν και στο Instagram.

    Πιο συγκεκριμένα, το Facebook βγήκε εκτός κανονικής λειτουργίας για πολλούς χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο το μεσημέρι της Κυριακής, λόγω «συντήρησης», σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία. Λειτουργίες, όπως τα σχόλια και οι αναρτήσεις νέων post τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

    Η νέα δυσλειτουργία του Facebook προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, καθώς κάποιοι από αυτούς δεν μπορούσαν να εισέλθουν στα προφίλ τους, αφού δεν «δούλευε» το log in.

    Τι είδαν όσοι προσπάθησαν σήμερα να συνδεθούν στο facebook

    Παρόμοια προβλήματα παρατηρήθηκαν και στο Instagram, καθώς δεν ανανεώνεται το feed.

    Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι ίδιοι οι χρήστες των social media, δυσκολεύονται τόσο να αναρτήσουν νέα post, όσο όμως και να περιηγηθούν εντός του προφίλ τους σε facebook και instagram.

    Οι αναφορές για προβλήματα στην σελίδα downdetector αγγίζει τις 4.000 για το Facebook και φαίνεται να αφορά στο διάστημα από τις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής και έπειτα. Όσο για το Instagram, φαίνεται πως εκεί το πρόβλημα είναι πιο έντονο, καθώς οι αναφορές τα τελευταία λεπτά ξεπερνούν τις 12.000.

    Στον παρακάτω χάρτη αποτυπώνονται τα προβλήματα που εντοπίζονται σε όλο τον κόσμο, ενώ πιο έντονα είναι σε μεγάλες πόλεις της Ισπανίας και της Γαλλίας, όσο όμως και στην Πολωνία και τη Ρωσία. Στη χώρα μας, οι αναφορές για δυσλειτουργία του Instagram (με πορτοκαλί χρώμα) εντοπίζονται κατά κύριο λόγο στην Αθήνα.

    O χάρτης που αποτυπώνει τα προβλήματα στο Instagram



    ΣΧΟΛΙΑ