array(0) {
}
        
    
Menu
0.26%
Τζίρος: 160.50 εκατ.

Paul Costelloe: Ο σχεδιαστής που μεταμόρφωσε την πριγκίπισσα Νταϊάνα με το μαγικό του ραβδί είναι ξανά κοντά της

Media

Έκλεισε το περιοδικό People

Μαρίνος Βυθούλκας, δημοσιογράφος και πρώην διευθυντής του People
Comments

Τίτλοι τέλους έπεσαν για την ελληνική έκδοση του περιοδικού People, μετά από 7 χρόνια κυκλοφορίας.

Την ανακοίνωση για την αναστολή της κυκλοφορίας του περιοδικού έκανε με ανάρτησή του στο Facebook, ο δημοσιογράφος και διευθυντής του περιοδικού, Μαρίνος Βυθούλκας.

Όπως αποκάλυψε, η διοίκηση του People ενημέρωσε τον ίδιο και τους συνεργάτες του την περασμένη Πέμπτη για το γεγονός, «χωρίς καμία προειδοποίηση».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μαρίνου Βυθούλκα:

«Τίτλοι τέλους στην συνεργασία μου με το People ύστερα από σχεδόν επτά χρόνια και 350 τεύχη. Ήταν Ιούλιος 2013 όταν πέρασα για πρώτη φορά το κατώφλι της εταιρίας Olive Media, μιας νεοσύστατης, αλλά συνάμα πολλά υποσχόμενης εταιρίας στο χώρο των media. Ήταν γεγονός.

Το People επέστρεψε στην Ελλάδα, ύστερα από την αναστολή έκδοσης που είχε προηγηθεί το 2012 με το κλείσιμο της ΙΜΑΚΟ. Εκείνη η περίοδος στα media (και όχι μόνο) ήταν περίεργη και ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς κολοσσιαία εκδοτικά συγκροτήματα έκλειναν, αφήνοντας πίσω «τραυματισμένους» υπαλλήλους.

Η Olive Media λοιπόν, στελεχώθηκε από δημοσιογράφους που είχαν ζήσει στο πετσί τους αυτές τις άγριες στιγμές, όταν μεγάλα εκδοτικά μαγαζιά όπως η ΙΜΑΚΟ, αλλά και οι εκδόσεις Λυμπέρη, έκλειναν και οι ίδιοι έβλεπαν την πόρτα της εξόδου και έμεναν χωρίς δουλειά.

Η απόλυση είναι άγριο πράγμα, ειδικά όταν δεν οφείλεται σε δική σου υπαιτιότητα, αλλά σε αποφάσεις της τελευταίας στιγμής. Με μια τέτοια απόφαση ενημερωθήκαμε την περασμένη Πέμπτη πως η κυκλοφορία του περιοδικού People αναστέλλεται. Χωρίς καμία ενημέρωση, καμία προειδοποίηση, μέσα σε μια στιγμή τέλειωσαν όλα.

Το People το αγάπησα και το δούλεψα από όλες τις θέσεις. Αρχικά ως δημοσιογράφος, στην συνέχεια ως βοηθός αρχισυντάκτη, το 2018 ως αρχισυντάκτης και τους τελευταίους έξι μήνες από την θέση του διευθυντή. Το πόνεσα και μαζί με τα υπέροχα κορίτσια μου, (Μαρία, Φανή, Γεωργία, Άρτεμις, Νίκη, Αγάθη, Χρύσα) το προετοιμάζαμε σελίδα-σελίδα, αράδα-αράδα, ώστε να έχει ενδιαφέρον, σασπένς, αντανακλαστικά, αλλά και αποκλειστικότητες.

To People δεν το αγαπήσαμε μόνο εμείς, αλλά και όλοι εσείς, φίλοι και συνάδελφοι που το τιμούσατε με τις αναπαραγωγές σε όλα σχεδόν τα sites, με τις συνεντεύξεις και τα θέματα που είχαμε κάθε Κυριακή. Το People είχε ζωή, είχε πνοή, είχε φρεσκάδα. Για μένα ήταν το πρώτο και το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό. Και δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Εις το επανιδείν…»

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.facebook.com/vithoulkasmarinos/posts/2959315730785181:0

Το περιοδικό People κυκλοφορούσε με την εφημερίδα το Έθνος της Κυριακής.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΙΗΕΑ με θέμα «ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 2026: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ευκαιρίες και κίνδυνοι – Η επόμενη μέρα για τον Τύπο»
THE DOLLI Sunday Table: Η Aκρόπολη στο πιάτο μας με φρέσκα θαλασσινά, χρώματα κι αρώματα
Buggy Valhouli: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια, ο γάμος στην Πάρο, και το νυφικό των 3.500 ωρών
Το καπέλο… Ζούλα – Αλαφούζου και η Βυτίνα του Σκάι, η έμπειρη Έμη απογειώνει την HuffPost, οι αλλαγές του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ και το φαινόμενο… Breaking Chairs
Πέφτουν δισεκατομμύρια ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League!
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Μάλλον άλλος οδηγούσε τη Lotus» λέει η μαμά του (video)
Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Αγκαλιά με φόντο τον Πειραιά
Warner Bros.: Προσφορές για εξαγορά από Netflix, Comcast και Paramount
Χάρης Βαφειάς: Έχει βγάλει profit από το Dragons’ Den; (video)
THE DOLLI: Η Αθήνα με μια νέα ματιά και την εκλεκτή αισθητική της Pauline Karpidas