array(0) {
}
        
    
Menu
0.67%
Τζίρος: 147.19 εκατ.

Κων. Κυρανάκης: Το λειτουργικό κόστος των τρόλεϊ είναι υπερδιπλάσιο από ένα ηλεκτρικό λεωφορείο νέας γενιάς

Media

Mega: Αγοράστηκε ο Σιωπηλός Δρόμος από τον ιταλικό Όμιλο Mediaset

Comments

Η πορεία του Σιωπηλού Δρόμου στα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα μόλις ξεκίνησε.

Η κορυφαία δραματική σειρά του MEGA, που συγκλόνισε τηλεοπτικό κοινό και κριτικούς, αγοράστηκε από τον ιταλικό όμιλο Mediaset και θα μεταδοθεί σύντομα στην prime time ζώνη της ιταλικής τηλεόρασης.

1

Μετά την επιτυχημένη παρουσίασή του στην τηλεοπτική αγορά των Καννών MIPTV από την Beta Film, η οποία κατέχει τα δικαιώματα παγκόσμιας διανομής της σειράς, ο Σιωπηλός Δρόμος προσέλκυσε το ενδιαφέρον των στελεχών της Mediaset, του μεγαλύτερου ιδιωτικού ραδιοτηλεοπτικού ομίλου στην Ιταλία.

Θα είναι η πρώτη σειρά μυθοπλασίας ελληνικής παραγωγής που θα προβληθεί στην Ιταλία. Η μετάδοση της σειράς θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα κανάλια της Mediaset όταν ολοκληρωθεί η μεταγλώττισή της στα ιταλικά.

Η κορυφαία σειρά με το καθηλωτικό σενάριο των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, την κινηματογραφική σκηνοθετική προσέγγιση του Βαρδή Μαρινάκη και τις συγκλονιστικές ερμηνείες από το εκλεκτό καστ, ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς τη διεθνή της πορεία, με πρώτο σταθμό τη μεγάλη τηλεοπτική αγορά της Ιταλίας.

Διαβάστε επίσης:

Στην παγκόσμια τηλεοπτική αγορά μπαίνει ο Σιωπηλός Δρόμος του MEGA

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί έδιωξαν τη Σύνθια Σάπικα, η ατάκα της Κοσιώνη, το beef Πορτοσάλτε – Αναστασοπούλου, τα νέα ανοίγματα του Κυριακού, τι αγοράζει ο «Λούα – Λούα» και ποιος θα μεταδώσει το Μουντιάλ
3.717.541 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Νοέμβριο
Η Gedi κοντά στην πώληση της Repubblica στον όμιλο Κυριακού – Στα τελικά στάδια οι διαπραγματεύσεις
Τι λένε στις αγωγές τους Ρέβη – Κουρδής κατά Σκάι, η Σιναρέλη και οι προσλήψεις στο ΑΠΕ, τι έγινε τελικά με τον Σρόιτερ, το ΕΣΡ και ο… Τάκης Τσουκαλάς
Ναόμι Γουότς: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει…»
Το παρασκήνιο του deal των 500 εκατ. λιρών! Ποιος είναι ο λόρδος Ρόθερμιρ της «Daily Mail» που εξαγοράζει την «Telegraph»
3ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΙΗΕΑ με θέμα «ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 2026: Τεχνητή Νοημοσύνη – Ευκαιρίες και κίνδυνοι – Η επόμενη μέρα για τον Τύπο»
Το καπέλο… Ζούλα – Αλαφούζου και η Βυτίνα του Σκάι, η έμπειρη Έμη απογειώνει την HuffPost, οι αλλαγές του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ και το φαινόμενο… Breaking Chairs
Πέφτουν δισεκατομμύρια ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League!
Warner Bros.: Προσφορές για εξαγορά από Netflix, Comcast και Paramount