Απόψε στις 21:00, στο MEGA έρχονται ξεκαρδιστικές στιγμές στην αγαπημένη κωμική σειρά «Έχω παιδιά».
Ο Μιχάλης και η Σάρα προσπαθούν να πείσουν τα παιδιά τους να κάνουν εξετάσεις αίματος, αλλά ο φόβος της Σάρας για την αιμοληψία κάνει τα πράγματα χειρότερα.
Η Ιωάννα και ο Έκτορας φιλοξενούν μια παλιά φίλη του Έκτορα που τους φέρνει μπελάδες. Ο Μιχάλης αναγκάζεται να αρθρογραφήσει για τη Eurovision χωρίς να έχει καμία ιδέα επί του θέματος.
Δείτε το trailer:
Διαβάστε επίσης:
MEGA: Σταθερά στην πρώτη θέση η ενημέρωση και τον Απρίλιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Cosco Shipping Ports διακίνησε 61,3 εκατ. TEU στο εξάμηνο
- SpaceX: Ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή η εκτόξευση του Starship – Πτώση για την μετοχή
- Ασιατικές αγορές: Νέο κύμα ρευστοποιήσεων στις τεχνολογικές μετοχές – Η χειρότερη συνεδρίαση για τον Nikkei 225 από τον Μάρτιο
- DGS : «Μην στέλνετε Ινδούς ναυτικούς σε περιοχές συγκρούσεων» – Παρέμβαση του υπουργείου Εξωτερικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.