• Media

    Dragons’ Den: Πόσα χρήματα έχουν δώσει μέχρι τώρα οι επενδυτές (video)

    • NewsRoom
    Στον 2ο κύκλο του Dragons' Den οι Τάσος Οικονόμου, Λέων Γιοχάη, Λίλη Περγαντά, Χάρης Βαφειάς, Μαρία Χατζηστεφανή, Demetrios Mallios

    Τάσος Οικονόμου, Λέων Γιοχάη, Λίλη Περγαντά, Χάρης Βαφειάς, Μαρία Χατζηστεφανή, Demetrios Mallios


    Απόψε στις 22:00, πέφτει η αυλαία των διαπραγματεύσεων για τη 2η σεζόν του Dragons’ Den Greece II.

    Στα 11 επεισόδια του Dragons’ Den, οι Έλληνες επενδυτές έχουν δώσει συνολικά 1.808.000€ από προσωπικά τους κεφάλαια σε επιχειρηματίες που τους εντυπωσίασαν με τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους.

    Το 12ο και τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου του μεγαλύτερου reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, έρχεται απόψε, Παρασκευή 5 Απριλίου, στις 22:00 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

    Φιλόδοξοι επιχειρηματίες θα βρεθούν μπροστά στους Έλληνες επενδυτές και θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους, διεκδικώντας μια συμφωνία που μπορεί να απογειώσει τις επιχειρήσεις τους και να τους ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους και ορίζοντες.

    Οι διαπραγματεύσεις και τα deals θα είναι για άλλη μια φορά σκληρά, ενώ δεν θα λείπουν και οι στιγμές συγκίνησης και μεγάλων εκπλήξεων, καθώς οι επιχειρηματίες που θα βρεθούν και απόψε μπροστά στους Dragons θα τους εντυπωσιάσουν ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Dragons’ Den: Πού επένδυσαν οι Dragons

    Μαρία Χατζηστεφανή στο mononews: Η άνοδος της Rodial, η γυναικεία επιχειρηματικότητα, η Kylie Jenner και το Dragons’ Den

    Λέων Γιοχάη (Serial Enterpreneur): Ξεκινάω νέα πλατφόρμα δανεισμού Ethereum – Στο Τέξας μετακομίζει η φάρμα bitcoin



    ΣΧΟΛΙΑ