• Media

    Dragons’ Den: Με άγριες διαθέσεις Βαφειάς, Γιοχάη, Χατζηστεφανή, Περγαντά + 2 νέοι επενδυτές

    • NewsRoom
    DRAGONS' DEN

    Ο Σάκης Τανιμανίδης με τους Dragons, Demetrios Mallios, Λέων Γιοχάη, Μαρία Χατζηστεφανή, Χάρης Βαφειάς, Λίλη Περγαντά και Τάσος Οικονόμου


    Πρεμιέρα κάνει απόψε Παρασκευή στις 22:00 το Dragons’ Den, που επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΑΝΤ1, με παρουασιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και δύο νέους Dragons/επενδυτές.

    Στη 2η σεζόν του Dragons’ Den Greece, θα δούμε ακόμα περισσότερες στιγμές συγκίνησης και πηγαίου γέλιου, αλλά και πολλές διαφωνίες μεταξύ των επενδυτών, καθώς είναι όλοι τους πιο δυναμικοί, πιο επιθετικοί, πιο ανταγωνιστικοί και έτοιμοι να φτάσουν στα άκρα για να πάρουν αυτό που θέλουν.

    Δείτε sneak preview από το σημερινό 1ο επεισόδιο με τους Έλληνες Dragons να έρχονται προετοιμασμένοι για σκληρές διαπραγματεύσεις όχι μόνο με τους επιχειρηματίες, αλλά και μεταξύ τους:

     

    Μετά την επιτυχία του 1ου κύκλου, που έκλεισε με συνολικές επενδύσεις και συμφωνίες που έφτασαν το 1.117.000€, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας, το Dragons’ Den Greece έρχεται για 2η σεζόν απόψε, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, και κάθε Παρασκευή στις 22:00 στον ΑΝΤ1, με ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις.

    Δείτε το trailer:

    Ποιοι είναι οι δύο νέοι Dragons

    Dimitrios Mallios, Ιδρυτής του Ομίλου AEON
    Demetrios Mallios, Ιδρυτής του Ομίλου AEON

    Γεννημένος στις ΗΠΑ από Έλληνες και Κύπριους γονείς, ο επιχειρηματίας – επενδυτής Demetrios Mallios είναι ο ιδρυτής του Ομίλου AEON, της μητρικής εταιρείας της Aeon Family of Funds και της εφαρμογής AeonX Investment Marketplace, καθώς και άλλων θυγατρικών τεχνολογικών επενδύσεων στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα.

    Τα τελευταία 30 χρόνια, ο Δημήτριος Μάλλιος έχει μια πολύπειρη και επιτυχημένη διεθνή καριέρα ως διαχειριστής κεφαλαίων, εταιρικός σύμβουλος, τραπεζίτης επενδύσεων, στέλεχος επιχειρήσεων και επιχειρηματίας.

    Πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως «γεννημένο Startupper» καθώς από το 2012 έχει κάνει επενδύσεις σε μεγάλες εταιρείες, όπως Facebook, Space X, Klarna και άλλες, αλλά και startup επενδύσεις σε όλους τους κλάδους σε ΗΠΑ, Ελλάδα, Ισραήλ και άλλες χώρες.

    Πριν από την ίδρυση της AEON GROUP, ήταν συνεργάτης, Διευθύνων Σύμβουλος, COO και Chief Investment Officer σε πολλές εταιρείες, ενώ συμμετείχε και ως κύριος επενδυτής ή/και αντιπρόσωπος σε επενδύσεις συναλλακτικής αξίας άνω των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ιδιωτικών και δημόσιων εταιρειών παγκοσμίως.

    Ο Demetrios Mallios μοιράζει τον χρόνο εργασίας του μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ και το όραμά του είναι να βοηθήσει τις ελληνικές startup εταιρείες και τους ιδρυτές τους να πετύχουν και να προωθήσει το ελληνικό Startup Οικοσύστημα στην παγκόσμια σκηνή.

    Ζει στην Αθήνα και την Κύμη Ευβοίας με την οικογένειά του και είναι περήφανος σύζυγος και πατέρας 4 παιδιών.

    Τάσος Οικονόμου, Επενδυτής
    Τάσος Οικονόμου, Επενδυτής

    O Tάσος Οικονόμου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι αριστούχος απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης όπου διακρίθηκε με το βραβείο Exhibition.

    Έχει μια επιτυχημένη πορεία στο επιχειρείν ξεκινώντας από τη Ναυτιλία και τη Διαχείριση Επενδύσεων Ιδιωτικών Κεφαλαίων.

    Το επίκεντρο των δραστηριοτήτων του είναι οι επενδύσεις σε εταιρείες τεχνολογίας.

    Είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Brockmans Gin μια από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής super premium gin παγκοσμίως και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Monese, μιας βρετανικής fintech που δραστηριοποιείται πανευρωπαϊκά.

    Πέραν της επιχειρηματικής του σταδιοδρομίας έχει αναλάβει ενεργό ρόλο σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Στα Ηνωμένα Έθνη έχει αναλάβει το ρόλο του Συμβουλευτικού Μέλους της Διοίκησης (Advisory Board) της Επιτροπής του Ινστιτούτου των Ηνωμένων Εθνών στον τομέα Εκπαίδευσης και Έρευνας (UNITAR) που βοηθάει την Πολυμερή Διπλωματία.

    Από το 2020 έως το 2022, διετέλεσε Παγκόσμιος Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του YPO, της μεγαλύτερης παγκόσμιας ηγετικής κοινότητας διευθυντικών στελεχών (CEOs) που αριθμεί περισσότερα από 34.000 μέλη σε 150 χώρες με κύκλο εργασιών των μελών της στα 9 τρισεκατομμύρια δολάρια και πάνω από 22 εκατομμύρια υπαλλήλους.

    Το 2022 έγινε Επίτιμος Προέδρος του ΥPO.

    Διαβάστε επίσης:

    Dragons’ Den: Καινοτόμες ιδέες και μεγαλύτερες επενδύσεις στη 2η σεζόν

    Dragons’ Den: Ποιοι είναι οι δύο νέοι επενδυτές

    Famagusta: Την Κυριακή η πρεμιέρα στο MEGA



    ΣΧΟΛΙΑ