• Media

    Dragons’ Den: Επενδύσεις €155.000 από Μάλλιο, Οικονόμου, Βαφειά, Γιοχάη, Χατζηστεφανή

    • NewsRoom
    Λέων Γιοχάη, Λιλή Περγαντά, Χάρης Βαφειάς, Μαρία Χατζηστεφανή, Τάσος Οικονόμου στο Dragons' Den

    Λέων Γιοχάη, Λιλή Περγαντά, Χάρης Βαφειάς, Μαρία Χατζηστεφανή, Τάσος Οικονόμου στο Dragons’ Den


    Το 7ο επεισόδιο του Dragons’ Den, την Παρασκευή 1η Μαρτίου, έκλεισε με συνολικές επενδύσεις 155.000€ από προσωπικά κεφάλαια των Dragons σε ιδέες και επιχειρήσεις που τους εντυπωσίασαν, με το συνολικό ποσό επενδύσεων μέχρι στιγμής να φτάνει τις 996.000€!

    Για άλλη μια φορά, είδαμε να γίνονται συμφωνίες που μπορεί να αλλάξουν για πάντα το μέλλον κάποιων ανθρώπων.

    Τρεις φιλόδοξοι επιχειρηματίες κατάφεραν να πείσουν τους Dragons να επενδύσουν στην επιχειρηματική τους ιδέα στο 7ο επεισόδιο του Dragons’ Den Greece II.

    Ο Άγγελος Φωκιανός, συνιδρυτής της εταιρείας BOOBAM, έκανε συμφωνία με τον Δημήτρη Μάλλιο έναντι 100.000€ για το 30% της εταιρείας του με βιώσιμα χρηστικά προϊόντα.

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

    Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Ιωαννίδης, με την εταιρεία του με χειροποίητα αρχαιοελληνικά σανδάλια OLYMPIA GREEK SANDALS, έκλεισε συμφωνία με τον Τάσο Οικονόμου και τον Χάρη Βαφειά έναντι 20.000€ για το 20% επί των πωλήσεων στο εξωτερικό, με την προϋπόθεση να δεχτεί η Μαρία Ολυμπία να γίνει brand ambassador.

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

    Ο νεαρός επιχειρηματίας από την Ξάνθη Χρήστος Στυλαϊδής, ιδρυτής της εταιρείας i-ΑΒΟΧ, ήρθε προετοιμασμένος να διεκδικήσει μία επένδυση από τους DRAGONS και κατάφερε να κλείσει συμφωνία με τον Λέοντα Γιοχάη και τη Μαρία Χατζηστεφανή έναντι 35.000€ για το 20% της εταιρείας του με custom υπολογιστές & κάθετη υδρόψυξη σκληρού σωλήνα.

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

    Aν και δεν κατάφεραν όλοι οι επιχειρηματίες να πείσουν τους Έλληνες Dragons να επενδύσουν στις ιδέες τους από το Dragons’ Den όλοι βγαίνουν κερδισμένοι, γιατί ένα «όχι» πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει κάποιον σε έναν καλύτερο δρόμο επιβεβαιώνοντας πως το βασικότερο συστατικό της επιτυχίας είναι η αποτυχία!

    Οι 6 DRAGONS θα γνωρίσουν νέους επιχειρηματίες την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 22:00.

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Δημήτρης Μάλλιος: Ο γεννημένος startupper, golden boy στη Lehman, που τώρα «σαρώνει» στο Dragons’ Den

    Dragons’ Den: Οι 3 επενδύσεις που απέσπασαν €194.783 (video)

    Το «ψαλίδι» στον ΑΝΤ1+, οι μεταγραφές… αεροδρομίου Μαρινάκη, η ηλικία του Κωστόπουλου και σε ποιον έκανε μήνυση ο Χατζηνικολάου



    ΣΧΟΛΙΑ