array(0) {
}
        
    
Menu
-2.82%
Τζίρος: 362.05 εκατ.

Βρετανία: Εξετάζει πρόσθετες κυρώσεις κατά της Ρωσίας μετά τις αποκαλύψεις για τον θάνατο Ναβάλνι

Media

Δολιοφθορά σε κεραία 100 μέτρων της ΕΡΤ στη Σούδα – Τι ανακοινώθηκε

Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου
Comments

Υλικές ζημιές προκλήθηκαν από την πτώση της κεραίας μεσαίων κυμάτων της ΕΡΤ, που βρίσκεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, στην Σούδα.

Η πτώση διαπιστώθηκε από έλεγχο που πραγματοποίησαν υπηρεσίες της ΕΡΤ Χανίων σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές.

1

Από την αυτοψία προέκυψε ότι άγνωστοι έκοψαν με χρήση εργαλείων τις αντηρίδες του κεραιοσυστήματος, ύψους άνω των 100 μέτρων, το οποίο και κατέρρευσε χωρίς ευτυχώς να προκληθούν άλλες σοβαρές ζημιές στις εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, «Η κεραία εκπομπής μεσαίων κυμάτων της ΕΡΤ Χανίων καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Κρήτης, καθώς και τμήματος των Δωδεκανήσων, των Κυκλάδων και της νότιας Πελοποννήσου.

Επιπλέον, εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό εκτάκτων εθνικών αναγκών, που έχει εκπονήσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η δολιοφθορά, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για την πρόκληση αξιόποινων πράξεων, που είχαν ως συνέπεια τη διατάραξη της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Η ΕΡΤ καθιστά σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα αποστεί ούτε κατ’ ελάχιστον της υποχρέωσής της να παρέχει τις υπηρεσίες της στους Έλληνες πολίτες, αξιοποιώντας τον τεχνολογικό της εξοπλισμό σε όλη την επικράτεια. Σε κάθε κακόβουλη ενέργεια θα απαντά άμεσα διά της νομίμου οδού».

Διαβάστε επίσης: 

Διπλωματικές πηγές: Διαθεσιμότητα να υποδεχτεί εγκαυματίες από το Κραν Μοντανά υπέβαλε η Ελλάδα

Μπέζος, Χουάνγκ, Ντελ, Ζούκερμπεργκ: Ποιοι έβγαλαν τα περισσότερα χρήματα το 2025;

ΤτΕ: Αύξηση των καταθέσεων Νοεμβρίου κατά 1,032 εκατ. ευρώ – Προς τα πάνω και οι χορηγήσεις δανείων

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα 112 σε Χίο και Σέριφο για ισχυρούς ανέμους – «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις παράκτιες περιοχές»
Κακοκαιρία στα Τζουμέρκα: Καθίζηση 70 μέτρων σε επαρχιακό δρόμο – Οδηγός γλίτωσε τελευταία στιγμή
«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Σύλληψη 40χρονης με 900 πακέτα λαθραίων τσιγάρων
Έφυγε από τη ζωή η Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη, σε ηλικία 92 ετών
Θυελλώδεις άνεμοι προκαλούν πτώσεις δέντρων σε περιοχές της Αττικής
Αρχεία Έπσταϊν: Νέες έρευνες στη Γαλλία και επανεξέταση της υπόθεσης Μπρουνέλ
Τι σημαίνει η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια που υπάγονται στον νόμο Κατσέλη
Την Τρίτη απολογείται ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα – Οι αποκαλύψεις της έρευνας
Θυελλώδεις άνεμοι κρατούν σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου – Ποια λιμάνια επηρεάζονται
Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στις 25/2 των εργαζομένων σε εστίαση, τουρισμό