array(0) {
}
        
    
Menu
-0.36%
Τζίρος: 118.65 εκατ.

Μυλωνάς (Εθνική): Το σχέδιο για χρηματοδότηση μεγάλων project, η διανομή του 60% των κερδών και οι ελπίδες για τα στεγαστικά

Media

Δημήτρης Σκαρμούτσος: “Στεναχωριέμαι για το MasterChef” (video)

Comments

Ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στην κριτική επιτροπή δήλωσε απογοητευμένος για το φετινό ριάλιτι μαγειρικής σε συνεντευξή του στο DOT του καναλιού ΣΚΑΙ. 

Αρχικά ανέφερε ότι δεν συμφώνησε με τους όρους του project καθώς δεν ταυτιζόταν ως χαρακτήρας να παρουσιάζει ένα σκληροπυρινικό ριάλιτι μαγειρικής, όπου σε αυτό ήθελαν να δώσουν έμφαση φέτος στο MasterChef και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απάντησε σχετικά με το φετινό MasterChef:

«Στεναχωριέμαι γιατί ήταν το project που με ανέδειξε στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν το project μέσα από το οποίο αγαπήθηκα από τον κόσμο, που για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να καταλάβετε ότι πριν λόγο της εμφάνισης μου ήμουν περιθωριοποιημένος. Ίδιος άνθρωπος ήμουν όπως σας μιλάω και τώρα. Απλά δεν καθόταν ο κόσμος να ασχοληθεί με εμένα. Άλλαζαν πεζοδρόμια».

Όσον αφορά σε φράσεις που έχουν ακουστεί στο MasterChef 2 όπως το «σκουπίδι» που είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για το πιάτο παίκτη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε: «Το “μαγειρικό σκουπίδι” δεν θα το έλεγα ποτέ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν έχω μεγαλώσει έτσι μαγειρικά. Μπορεί να φταίνε και οι δάσκαλοι που μου έδειξαν εμένα. Έχω μεγαλώσει με ευγένεια μέσα στην κουζίνα. Έχω μεγαλώσει με τον σεβασμό απέναντι στον άλλο.

 

https://www.youtube.com/watch?v=bEMy_UBvYGs

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυλωνάς (Εθνική): Το σχέδιο για χρηματοδότηση μεγάλων project, η διανομή του 60% των κερδών και οι ελπίδες για τα στεγαστικά
Φωτιά ηλεκτρικού οχήματος σε υπόγειο χώρο
Snappi: Είσοδος σε πάνω από τρεις ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το 2029
Αναστάσιος Ροζολής (ΣΕΚΠΥ): Χρειάζεται ένα σχέδιο για την ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας
Καραβίας (Eurobank): Τα νέα δάνεια «ασπίδα» στα χαμηλά επιτόκια – Ισχυρά έσοδα και κέρδη το 2025
Δημήτρης Γερογιάννης (Aegean): Προσφέρουμε 21,5 εκατομμύρια θέσεις- Ποιες νέες πτήσεις ξεκινάει
Πόσο ευθύνονται οι διοικούντες νομικά πρόσωπα για φορολογικές οφειλές
Η απόλυτη μοναξιά της Ευρώπης και τα σκυλιά του Πάβλοφ
Τα κέφια της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ο νέος παίκτης στην Εθνική, τα κέρδη του Καραβία, γιατί η Qualco είναι hot, ο χρυσός μισθός του Κοντόπουλου, ο Μυστικός Δείπνος των 5 στα ΒΠ, o Λασκαρίδης και τα 3 πλοία, και το πάρτι του Καπράλου στη Βίσση
Έρχονται αλλαγές στην λειτουργία των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης