• Media

    Δια χειρός… Ιβάν Σαββίδη το νέο look της Κατερίνας Καινούργιου!

    • NewsRoom

    Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου


    Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη… Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αναγκάστηκε να κόψει τα μακριά της μαλλιά για να μην κόψουν την ίδια από το νέο πρόγραμμα του Open!

    Οπως γράφει η Espresso, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της πως η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» κουρεύτηκε με το… ζόρι για να συνεχίσει να εργάζεται στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

    Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της παρουσιάστριας του Alpha, η απόφαση της συναδέλφου της να αποχωριστεί τη μακριά χαίτη της και να υιοθετήσει ένα πιο κοντό καρέ ήρθε ως όρος στο νέο συμβόλαιό της.

    «Κάποια στιγμή ειπώθηκε και κυκλοφορούσε, και το λέγανε, ότι της βάλανε όρο στο συμβόλαιο να κόψει τα μαλλιά της καρέ, για να είναι κλασάτη και φινετσάτη. Την κούρεψαν με το ζόρι, δεν ήθελε η Κατερίνα να κόψει τα μαλλιά της. Λες και τώρα την καλή παρουσιάστρια την κάνει το μαλλί το κοντό, το μαλλί το ξανθό ή το μαλλί το μαύρο, ή το μαλλί μπούκλα. Είναι κοινό μυστικό. Αυτό το ήθελαν, επειδή θα άλλαζε το πρεστίζ του καναλιού, την πλήρωσαν τα μαλλιά της Κατερίνας…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

    καινουργιου-κατερινα
    Κατερίνα Καινούργιου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Open TV: Να γιατί η Στάη, η Καινούργιου, η Χρηστίδου και οι σειρές δεν αφορούν το κοινό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κατερίνα Καινούργιου στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα! (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου είναι κούκλος και… 25 χρονών! (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ