array(0) {
}
        
    
Menu
1.28%
Τζίρος: 263.72 εκατ.

Pine Flat Residence: Ένα σπίτι που έμαθε να επιβιώνει

Media

Χρήστες του Facebook φλέρταραν με… πίνακα ζωγραφικής!

Comments

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στην πλατφόρμα του Facebook, όταν πλήθος ανδρών χρηστών της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης προσπάθησε να φλερτάρει με… πίνακα!

Το τραγελαφικό περιστατικό ξεκίνησε όταν η φωτογραφία του πίνακα με τίτλο «Μετά το λουτρό», του Γάλλου ζωγράφου Γουΐλιαμ-Αντόλφ Μπουργκερό (1825-1905) αναρτήθηκε στο Facebook και συγκεκριμένα στην σελίδα για την τέχνη World Paintings. Γρήγορα, η συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε viral, κάνοντας το γύρο του διαδικτύου, με αναδημοσιεύσεις σε διάφορες σελίδες.

Το αποτέλεσμα ήταν πολλοί άνδρες χρήστες να μπερδέψουν τη γυναικεία φιγούρα με κανονική γυναίκα και να προσπαθήσουν να την φλερτάρουν.

«Είσαι υπέροχη, τηλεφώνησέ μου. Σου στέλνω τον αριθμό μου στο WhatsApp», έγραψε, μιλώντας σοβαρά, ένας από τους χρήστες του Facebook στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του πίνακα.

«Γεια σου σέξι κούκλα! Πως είσαι;», ρωτούσε ένας άλλος. «Θα σου φιλούσα όλο το κορμί», πρόσθεσε ένας χρήστης, μπαίνοντας αμέσως στο «ψητό». Ένας άλλος υποψήφιος «μνηστήρας», πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, προχώρησε σε μια τολμηρή πρόταση, γράφοντας: «Μου αρέσεις, σε θέλω. Σε έχω ανάγκη, σε παρακαλώ, έλα στο Μπανγκλαντές και εγώ θα σε περιμένω».

Το γυμνό σώμα στάθηκε η αφορμή να εξάψει τα πάθη και να μετατραπεί στο «σκοτεινό αντικείμενο του πόθου» για πολλούς άρρενες χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Τα παραπάνω σχόλια, καθώς και πλήθος άλλων, μεταξύ αυτών και ακατάλληλων μηνυμάτων, αναδημοσίευσε η δημοσιογράφος Κίτι Γουένχαμ στο Twitter, αναδεικνύοντας την… παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί!

Μετά την αποκάλυψη του φιάσκου, ήρθαν και τα επιθετικά σχόλια. Ενδεικτικά, ένας χρήστης έγραψε «τι ωραίος πίνακας, τόσο αριστοτεχνικά ζωγραφισμένος που οι πειναλέοι τύποι δεν είναι ικανοί να τον διακρίνουν από τον πραγματικό κόσμο».

Υπήρξαν όμως και άλλοι, που αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν με χιούμορ το συγκεκριμένο περιστατικό, αναλαμβάνοντας την «υπεράσπιση» του μοντέλου του πίνακα, που δεν μπορεί να απαντήσει στα σχόλια. Για παράδειγμα, στο σχόλιο «γειά σου, σέξι κούκλα! Πως είσαι;», ένας χρήστης απάντησε «Ζωγραφιστή. Εσύ;». Ή σε άλλη περίπτωση: «δεν νομίζω πως μπορεί να λειτουργήσει κάτι μεταξύ μας. Εσύ είσαι 25 ετών κι εγώ από καμβά και χρώματα».

Φαίνεται πως για όλα φταίνε οι καλοί ζωγράφοι, που μπορούν να φιλοτεχνούν γυμνές γυναίκες με τόση πιστότητα κι αληθοφάνεια, που εύκολα μπορεί κάποιος να τις εκλάβει ως ζωντανές!

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέσβος: Αθωώθηκαν από το Εφετείο μέλη οργάνωσης που κατηγορούνταν για διευκόλυνση παράνομης εισόδου μεταναστών
Παράταση για την απεργία των ταξί, «χειρόφρενο» μέχρι το πρωί της Παρασκευής
Σύλληψη δύο Κινέζων για απάτες – Πώς παγίδευαν κινητά με ψεύτικες κεραίες και άδειαζαν τραπεζικούς λογαριασμούς
Ολλανδία: Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στο κέντρο της Ουτρέχτης – Τουλάχιστον 4 τραυματίες
Δίκη Βαλυράκη: Δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνει τον καβγά πριν τον θάνατό του
Σοκ στη Χαλκίδα: Πέθανε 13χρονη μαθήτρια από γρίπη – Το σπαρακτικό «αντίο» του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
Νίκος Σταθόπουλος: Συμβουλές σε απόφοιτους για να πετύχουν στην καριέρα τους
ΗΠΑ: Τα επιδόματα ανεργίας έπεσαν κάτω από 200.000 σε αιτήσεις εβδομαδιαίως
Βίντεο: Συγκλονίζει η 20χρονη κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε άγρια στο Μενίδι – Η ομιλία της στο Ευρωκοινοβούλιο 
Πέθανε ο Ψαρογιάννης: Το λαούτο που έγινε η φωνή ολόκληρης της Κρήτης