• Media

    Χάρης Ρώμας: Επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα σειρά

    • NewsRoom
    χαρης-ρωμας

    Χάρης Ρώμας


    Λίγο πριν την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς «Το Καφέ της Χαράς» με νέα επεισόδια, ο Χάρης Ρώμας θα συμμετέχει σε νέα τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1.

    Πρόκειται για τη νέα κωμική σειρά του σταθμού με τίτλο «Αν Ήμουν Πλούσιος», που είναι βασισμένη σε χιλιανό φορμάτ και θα απολαύσουμε από το φθινόπωρο.

    Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος θα υποδυθεί το αυστηρό αφεντικό στην εταιρεία που εργάζεται ένας από τους πρωταγωνιστές, ο Σωτήρης (Σωτήρης Καλυβάτσης).

    Η σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» είναι μία κωμωδία που πραγματεύεται τρεις διαφορετικές ιστορίες. Πρωταγωνιστές είναι ένας έντιμος βιοπαλαιστής οικογενειάρχης που χάνει το σπίτι του, μια άτυχη ανύπαντρη μητέρα που της κλέβουν αυτοκίνητο και σκύλο, και δύο ορφανά που μεγαλώνουν με μια φιλόδοξη και κακιά μητριά.

    Αυτοί οι τρεις μαζί, θα κερδίσουν ένα λαχείο που μοιράζει το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, ένας οικονομικός αναλυτής έχει βάλει στόχο να τους πάρει τα λεφτά και για να το πετύχει θα επιστρατεύσει την πονηριά του, μια αντρική φιλία από το παρελθόν, αλλά και τον γοητευτικό γιο του.

    Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Στράτος Μαρκίδης και τη διασκευή του σεναρίου οι Νίκος Παπαδόπουλος, Μαντώ Αρβανίτη.

    Παίζουν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Γερονικολού, Σωτήρης Καλυβάτσης, Μπέσυ Μάλφα, Κάρμεν Ρουγγέρη, Φωτεινή Τσακίρη, Κώστας Αποστολάκης, Χάρης Τζωρτζάκης, Γιάννης Ποιμενίδης, Άννα Μενενάκου, Κατερίνα Στικούδη, Τζένη Κάρνου, Νίκη Σκιαδαρέση, Μελίνα Σπετσιέρη, Άρης Αντωνόπουλος, Γεωργία Τσαγκαράκη, Βίκτωρας Πέτσας, Δημήτρης Κολιοδήμος, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Jerome Kaluta, Σπύρος Ντούγιας.



    ΣΧΟΛΙΑ